Ahmet Şık ile Nedim Şener arasında ‘Alçaklık’ atışması

Ahmet Şık ile Nedim Şener arasında ‘Alçaklık’ atışması

Ahmet Şık ile Nedim Şener Demirtaş’ın kitabı nedeniyle Twitter’dan tartıştı

A+A-

HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık ile Hürriyet yazarı Nedim Şener arasında ‘Alçak’ tartışması yaşandı.

Aralarında D&R, PTT’nin de olduğu bir çok yerde satılan, Milli Kütüphane sayfasında da görülen eski HDP Genel Başkanı, tutuklu Selahattin  Demirtaş’ın kitaplarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından da satılmaya başlanması sosyal medyada gündem oldu.

Hürriyet yazarı Nedim Şener, kitabın İBB tarafından da satılmasına dair Twitter’dan bir paylaşım yaptı.

Şener, “İBB Demirtaş’ın kitaplarını da satmaya başlamış!! Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra, tiyatro ile kitap ile şiir ile türkü ile yavaş yavaş alışacaksınız. Bir gün şehitleri hatırlayıp, ‘ben neyi alkışlıyorum’ dediğinizde kızarmış avuçlarınızla yüzünüzü kapatacaksınız ama geç olacak” dedi.

nedim-alcak.jpg

Demirtaş’ın kardeşi ve avukatı da olan Aygül Demirtaş ise Şener’in paylaşımın ardından Twitter’dan Demirtaş’ın eski bir tweet’ini alıntılayarak “Demirtaş, o gün de her zaman olduğu gibi haksızlıkların karşısında, haklının ve hukukun yanındaydı. Nedim Şener'e bugün de haksızlık edilse aynı davranışı sergiler. Çünkü o kendine değil, herkese demokrat” dedi.

aygul-demirtas.jpg

HDP İstanbul Milletvekili Şık ise, Aygül Demirtaş’ın tweet’ine , “Kimisi alçak gönüllüdür, kimisi alçak olmaya gönüllüdür” yorumunu yaptı.

ahmet-hdp.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.