Ak Parti'de istifa çalkantısı

Ak Parti'de istifa çalkantısı

Ak Parti'de istifa çalkantısıAk Parti İstanbul milletvekili Reha Çamuroğlu'nun istifa ettiğine dair kulislere düşen iddia, Ak...

A+A-

Ak Parti'de istifa çalkantısıAk Parti'de istifa çalkantısı

Ak Parti İstanbul milletvekili Reha Çamuroğlu'nun istifa ettiğine dair kulislere düşen iddia, Ak Parti'yi karıştırdı.

ANKARA- AK Parti İstanbul milletvekili Reha Çamuroğlu'nun partisinden istifa ettiğine ilişkin kulislere düşen iddia, ortalığı karıştırdı. Ancak iddianın doğru olmadığı ortaya çıktı.

Alevi açılımının koordinasyonluğunu uzun süre yürüten ve başbakanın bu konudaki danışmanlığını da yapan Reha Çamuroğlu'nun, görüş ayrılığı nedeniyle bu görevinden istifa etmesinin ardından, sık sık bu yönde söylentiler çıkmıştı. Son olarak Alevi Çalıştayı'na katılmayan ve bu çalıştayın başarısız olduğu yolunda eleştirilerde bulunduğu bilinen Çamuroğlu'nun bu nedenle partisinden istifa edeceği ileri sürülüyordu. Bugün öğle saatlerinde Ankara siyaset kulislerine, "Çamuroğlu istifa etti" bilgisi düştü. Bunun üzerine Ak Parti'de hareketlilik yaşandı. Aynı saatlerde bir toplantıda olan ve cep telefonunundan ulaşılamayan Çamuroğlu'nun istifa edip etmediği bir muammaya dönüştü.

İNTERNETHABER'in ulaştığı Reha Çamuroğlu,istifa etitği iyolundaki iddianın doğru olmadığını söyledi. Çamuroğlu, "Böyle bir şey yok. Nerden çıkartıyorlar. Yalan bir bilgi, doğru olmayan bir bilgi. İstifa etmedim. Böyle bir şey yok" dedi.

ZÜBEYİR KINDIRA - İNTERNETHABER - 24 Aralık 2009

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.