Akhisar'da Dayanışma Gecesi Düzenledi

Akhisar'da Dayanışma Gecesi Düzenledi

Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği Akhisar Şubesi Dayanışma Gecesi Düzenledi  Hacı Bektaş Veli Kültür ve Cem Evi Tanıtma Derneği...

A+A-

Akhisar'da Dayanışma Gecesi DüzenlediHacı Bektaş Veli Kültür Derneği Akhisar Şubesi Dayanışma Gecesi Düzenledi 

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Cem Evi Tanıtma Derneği Akhisar Şubesi, dayanışma gecesi düzenledi. 
 
Otel Tütün'de düzenlenen yemeğin evsahipliğini Başkan Hakkı Camkıran ve yönetim kurulu üyeleri üstlendi.

Camkıran, yemekte yaptığı konuşmada, ''Cem evi yapımında emekleriyle maddi ve manevi gücünü birleştirip birlikte bugünlere gelinmesini sağlayan herkese şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum'' diye konuştu. Camkıran, tüm topluma çağdaş, aydın düşünen Aleviliği temelden tanıma fırsatını yaratılmasını talep ettiklerini kaydetti.

Gece, yemeğin ardından yerel sanatçılar Yazgülü Polat ve oğlu Soykan Polat ile Nebi Yaşar'ın söylediği türkülerle devam etti.

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Cem Evi Tanıtma Derneğinin düzenlediği birlik beraberlik ve dayanışma yemeğine, Hacı Bektaş Veli Kültür ve Cem Evi Tanıtma Dernekleri Genel Merkez yönetim kurulu üyesi İzmir Karşıyaka Şube başkanı Elvan Çelen, Hacı Bektaş Veli Kültür ve Cem Evi Tanıtma Dernekleri Genel Merkez Eğitim ve Kültür sekreteri ve İzmir Buca Şube Başkanı Yazgülü Ağırgöl, Onursal Başkan ve Müteahhit Ahmet Işık, siyasi parti ilçe başkanları, oda başkanları katıldı.

MEMLEKETHABER - A.A - 17 Ekim 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.