Akmerkez'de Namaz Şov

Akmerkez'de Namaz Şov

İstanbul Akmerkez'de alışılmadık manzara İstanbul Etiler'deki alışveriş merkezi Akmerkez'de, bugün alışılmışın dışında bir...

A+A-

Akmerkez'de Namaz Şovİstanbul Akmerkez'de alışılmadık manzara

İstanbul Etiler'deki alışveriş merkezi Akmerkez'de, bugün alışılmışın dışında bir olay yaşandı. Akmerkez sakinleri, bugün ilginç bir manzarayla karşı karşıya kaldı.
     
Alış veriş merkezinin giriş katındaki bir mücevher mağazasının (Gilan Mücevherat) önünde, saat 16.55 sıralarında, önce bir kadının hemen ardından da eşi olduğu sanılan bir adamın namaz kıldığını görenler, şaşkınlığını gizleyemedi.
     
Alışveriş merkezinin ibadete uygun olmadığını ve böylesi ilginç bir durumla ilk kez karşılaştıklarını ifade eden alışveriş merkezinin işyerleri sahipleri ve bazı çalışanları, bir süre şaşkınlıkla baktıktan sonra bu görüntüyü cep telefonlarına da kaydetti.

İstanbul Akmerkez'de Namaz Şov

Tanıkların DHA'ya verdikleri bilgiye göre, ard arda namaz kılan çifte, çevreden kimsenin herhangi bir müdahalesi sözkonusu olmadı.
     
Daha sonra hiç kimseyle konuşmayan ve kimlikleri hakkında bilgi edinilemeyen çift, oturdukları yerden kalkarak Akmerkez'den ayrıldı.
     
İSTANBUL (DHA)
MİLLİYET - 14 Şubat 2008 Perşembe

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.