"AKP, Çankaya kalesini teslim alamayacak"

"AKP, Çankaya kalesini teslim alamayacak"

"AKP, Çankaya kalesini teslim alamayacak"Çankaya Belediyesi'nde Hukuk İşleri Müdürü görevinden CHP'den Çankaya...

A+A-

"AKP, Çankaya kalesini teslim alamayacak""AKP, Çankaya kalesini teslim alamayacak"

Çankaya Belediyesi'nde Hukuk İşleri Müdürü görevinden CHP'den Çankaya Belediye başkan adayı olmak için istifa eden Ali Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada iktidarın olanaklarını seferber ederek Çankaya Belediyesi'ne karşı insafsız bir saldırı ve kuşatmaya başladığını belirterek, "AKP Çankaya kalesini teslim alamayacak" dedi.

Ankara- Çankaya Belediyesi'nde Hukuk İşleri Müdürü görevinden CHP'den Çankaya Belediye başkan adayı olmak için istifa eden Ali Yıldırım, Çankaya Belediyesi'nde memurların bankanın icra tehdidi karşısında bayrama maaş alamadan girdiklerini belirterek, "AKP Çankaya kalesini teslim alamayacak" dedi.

Yıldırım yaptığı yazılı açıklamada, iktidarın olanaklarını seferber ederek Çankaya Belediyesi'ne karşı insafsız bir saldırı ve kuşatmaya başladığını belirterek, "Hükümet Çankaya kalesini düşürmek için her yolu mubah görmektedir. Bayram öncesinde başbakanın damadına milyon dolarlık krediler veren devlet bankasının haciz tehdidi ile Çankaya Belediyesi memurları maaş alamamıştır. Memur maaşının haczedilmesi hukuken mümkün olmadığı halde banka bu tehdidi kullanmaktan geri kalmamıştır. Çankayalı memurlar bayrama maaşsız girmiştir. Çankaya Belediyesinde çalışan memur arkadaşlarım evlerine bayramlık götürememiş, çocuklarına bayram harçlığı verememiştir" dedi.

Hükümetin belediyeyi yıpratmak, "Çankaya kalesini düşürmek" için yapılan bu fırsatçılık yaptığını ifade eden Yıldırım, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"İktidar şunu unutmamalıdır ki Çankaya'da yöneticiler değişecek olsa da Çankaya Belediyesi önümüzdeki dönemde daha da güçlü bir şekilde insan merkezli belediyecilik anlayışının, çağdaş, laik belediyecilik anlayışının kalesi olmaya devam edecektir."

CUMHURİYET - ANKA - 09 Aralık 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.