AKP nin İftar Topu Patladı

AKP nin İftar Topu Patladı

AKP'nin İftar Topu PatladıAleviler Ampül Patlatıyor Başbakan'ın Alevi açılımına tepki gösteren ve Bilkent'teki iftara da...

A+A-

AKP'nin İftar Topu Patladı
AKP'nin İftar Topu Patladı

Aleviler Ampül Patlatıyor

Başbakan'ın Alevi açılımına tepki gösteren ve Bilkent'teki iftara da katılmayan bir grup Alevi, ilginç bir kampanya başlattı. Önce "Çamuroğlu'nu da al, git" diyen grup, şimdi de "Durmak yok, ampül patlatmaya devam" adını taşıyan bir kampanya başlattı.

ANKARA - Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "Alevi açılımına tepki gösteren ve Erdoğan'ın yer aldığı Muharrem iftarına da katılmayan bir grup Alevi "ampül patlatma" kampanyası başlattı. Bilkent Otel'deki Muharrem iftarının yankıları sürerken bazı Alevi kuruluşları da ilginç kampanya başlattı. Önce "Çamuruoğlu'nu da al git " kampanyası yürüten aleviler , Alevi inanç önderleri ile sanatçıların da içinde bulunduğu kişilerden yaklaşık 2 bin 500 imza topladı.

www.alevionline.com adlı internet sitesi, bugünlerde de önceki kampanyanın devamı niteliğinde olan "Ampül patlatma" kampanyası başlattı. Kampanya için yapılan çağrı metninde, "Asla yalnız yürümeyeceksin Çamuroğlu. Alevi online, attığın her adımda yanı başında bitiverecek. Madem sen durmuyorsun; biz de durmuyoruz o zaman: Durmak yok, ampul patlatmaya devam" ifadeleri yer aldı. Sitenin başlattığı ilk imza kampanyası sürerken ampul patlatma kampanyası için de afişler bastırıldı.

YUSUF SAHİCİ / Gazeteport

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN >>>>

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.