AKP sınır tanımıyor

AKP sınır tanımıyor

AKP sınır tanımıyor Adana’da miting alanını süsleyecek balonlar PTT binasında hazırlandı. Belediyenin vinçleriyle asıldı. AKP’nin...

A+A-

AKP sınır tanımıyorAKP sınır tanımıyor
 
Adana’da miting alanını süsleyecek balonlar PTT binasında hazırlandı. Belediyenin vinçleriyle asıldı.

 
AKP’nin Adana mitinginde alanı süslemek için kullanılan balonlar PTT Adana Başmüdürlüğü’nde şişirildi. İplere dizilen balonlar AKP’li Seyhan Belediyesi’ne ait resmi plakalı bir araçla meydana asıldı

Miting için ‘resmi’ destek

AKP’nin Adana’da yapacağı miting alanını süsleyecek balonlar, PTT binasında şişirildikten sonra binanın bahçesinde iplere bağlandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana’da yapacağı miting öncesi, miting alanını süslemek için hummalı bir çalışma başlatıldı.

‘Doğum gününe hazırlık’

Uğur Mumcu Meydanı’ndaki miting öncesi, meydanın hemen yakınındaki PTT Adana Başmüdürlüğü binasından alanı süslemek için kullanılacak AKP’nin yazılı, turuncu-beyaz renkli balonları çıkarıldı. Bina içinde şişirildiği belirlenen balonların, içeride bir makine tarafından mı, yoksa görevliler tarafından mı şişirildiği anlaşılamadı.

Adana’da miting alanını süsleyecek balonlar PTT binasında hazırlandı.

Balonlar daha sonra PTT Adana Başmüdürlüğü’nün bahçesinde, aynı yerde görev yapan özel güvenlik görevlilerinin nezaretinde 24-25 yaşlarındaki bir grup genç tarafından iplere bağlanarak miting için hazırlandı. Çekim yapıldığını fark eden gruptan bir kişi, DHA muhabirinin “Kolay gelsin, ne yapıyorsunuz?” sorusuna “Doğum günü partisi var, ona hazırlık yapıyoruz” dedi.

Aynı genç, daha sonra “Genel merkezin doğum günü var, ona hazırlanıyoruz” diye konuştu. Son olarak da sözlerini şu şekilde değiştirdi: “Genel müdürün kızının doğum günü var, ona hazırlanıyoruz. Burayı çekmeyin. Miting alanını çekin” dedi. Hazırlanan balonlar daha sonra, AKP’nin başkanlığını yürüttüğü Seyhan Belediyesi’ne ait resmi plakalı bir araçla meydana asıldı.

TAHSİN ÜLKER Adana DHA / Milliyet - 8 Mart 2009 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.