Alevi Çalıştayı gazetecilerle devam edecek

Alevi Çalıştayı gazetecilerle devam edecek

Alevi Çalıştayı gazetecilerle devam edecek  ANKARA (10.11.2009)- Hükümetin açılım adı altında başlattığı Alevi Çalıştaylarının...

A+A-

Alevi Çalıştayı gazetecilerle devam edecek  Alevi Çalıştayı gazetecilerle devam edecek 

ANKARA (10.11.2009)- Hükümetin açılım adı altında başlattığı Alevi Çalıştaylarının beşincisi yarın İstanbul’da gazetecilerle yapılacak.

AKP'nin Sünnileştirme politikası” olarak yorumlanan Alevi Çalıştaylarının beşincisi yarın İstanbul’da The Marmara Oteli’nde yapılacak. Devlet Bakanı Faruk Çelik’in başkanlığında yapılacak olan çalıştayda gazetecilerin görüşleri alınacak.

Çalıştaya, Oral Çalışlar, Can Dündar, Fehmi Koru, Ertuğrul Özkök, Taha Akyol, Ergun Babahan, Mustafa Karaalioğlu, Ahmet Hakan, Ali Bulaç, Ali Kırca, Mehmet Ali Birand, Avni Özgürel, Neşe Düzel, Emre Kongar ve Uğur Dündar’ın da aralarında bulunduğu 42 gazeteci ve yazar katılacak.

Çalıştaya davet edilen Prof. Dr. Fikret Başkaya ve sosyolog İsmail Beşikçi’nin ise mazeret bildirerek katılmayacağı öğrenildi.

Yarın yapılacak oturumdan sonra iki oturum daha yapılacak olan çalıştaylar dizisinin ardından konuyla ilgili rapor hazırlanarak, hükümete sunulacak.
 
ATILIM - 10 Kasım 2009

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.