Alevi Derneklerinden Ekonomik Sorunlar İçin Çözüm

Alevi Derneklerinden Ekonomik Sorunlar İçin Çözüm

Alevi Derneklerinden Ekonomik Sorunlar İçin ÇözümPSAKD Ankara şube öncülüğünde bir ekonomik hareket başlatıldı. Alevi kurum ve kuruluşlarının ekonomik...

A+A-

Alevi Derneklerinden Ekonomik Sorunlar İçin Çözüm

PSAKD Ankara şube öncülüğünde bir ekonomik hareket başlatıldı. Alevi kurum ve kuruluşlarının ekonomik sıkıntılarını belli ölçüde ortadan kaldırmak ve ekonomik güç olabilmenin ilk adımı olarak kurulan bir işletme ile paketlenmiş su dağıtımı işine girildi.

Bu işletme Aydın - Nazilli'de üretimi yapılan PİRSU markasının Ankara genel dağıtım işini üstlenerek ilk elden Dikmen Bölgesinde dağıtım işini başlatmış durumda.

Zaman içersinde başta HBV Dernekleri ve PSAKD şubeleri olmak üzere değişik semtlerde dağıtım ağı kurularak hem bu şube ve derneklerin ekonomik sıkıntılarının aşılması hem de genel anlamda alevi kurumlarının da birer ekonomik güç olması planlanmaktadır.

Ekonomik güçlüklerinin aşılması yanında çeşitli salon ve açıkava toplantılarında kurulan bu işletme kanalıyla ücretsiz su dağıtımı vb. etkinliklerde planlanmaktadır.

Dikmen bölgesinden bağlantı kurmak isteyen arkadaşlar 479 72 72 ve 479 30 30 nolu telefonlardan ( DEM SU ) konu hakkında bilgi edinebilirler.

Sefa Akkaş (Alevionline Ankara Temsilcisi)

Alevionline / Ankara 20 Şubat 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.