Alevi Gençlik Kampına destek çığ gibi büyüyor

Alevi Gençlik Kampına destek çığ gibi büyüyor

Alevi Gençlik Kampına destek çığ gibi büyüyor      Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından bu...

A+A-

LŞŞLLŞŞAlevi Gençlik Kampına destek çığ gibi büyüyor     

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından bu yıl ilk kez İzmir Gümüldür Denizatı Tatil Köyünde düzenlenecek olan Alevi Gençlik Kampına destek çığ gibi büyüyor.
 
Daha önce Alevi Bektaşi Federasyonu (ABF), Alevi Kuruluşlarına, Alevi Gençlik kampını desteklemeleri çağrısı yapmıştı.
 
Geçtiğimiz günlerde ise Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, Kıbrıs Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Hubyar Sultan Alevi Kültür Derneği üyelerine çağrı yaparak Alevi Gençlik Kampına katılım çağrısında bulundu. Bu örgütlerin gençlerinden kampa katılım sağlanması bekleniyor.
 
Diğer yandan yöre dernek ve federasyonlarından da Alevi Gençlik kampına destek sunuluyor. Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu, Kars Demokrat Dernekler Federasyonu gençlik kampına destek sunduğunu açıkladı. Son olarak Aydos Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Kazım Uznkuloğlu bağlı derneklerine bir genelge yayınlayarak Alevi Gençlik Kampına katılım sağlanması istendi.

Kamp Alanı geçer not aldı

Bu arada gençlik kampının alt yapısına ilişkin gerekli denetim ve çalışmalarda sürdürülüyor. Pir Sultan Abdal Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Hikmet Parlak, İshak Kocabıyık, Umut Yaşar Göç ve Önder Aydın tarafından yerinde incelenen kamp alanı geçerli not aldı.  Bu hafta sonu ise kamp alanını Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Fevzi Gümüş, ABF Genel Saymanı Köksal Yıldırım yerinde inceleyerek, gerekli bilgileri aldılar.

KAMP PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.