Alevi Kadınların ilk ve tek dergisi PELGÜZAR çıktı

Alevi Kadınların ilk ve tek dergisi PELGÜZAR çıktı

Alevi Kadınların ilk ve devamla çıkmayı zor şartlarda olsa başaran tek dergisi PELGÜZAR çıktı..!

A+A-

Alevi Kadınların ilk ve devamla çıkmayı zor şartlarda olsa başaran tek dergisi PELGÜZAR çıktı..! Sesimize ses olan destek olan yaşatan mücadeleyi yükselten tüm güzel yüreklerin desteği ile varız var olacağız..!

Tüm başkan ve yöneticilerimize Alevi inancına örgütlenmesine emek sunan emekçi Canlarımızın değerli desteklerini bekliyoruz..!

Alevi Kadınların gücüne varlığımıza,örgütlenmemize güç katan zor şartlarda hiçbir aidat vb. finansal destek almadan emekle üretiğimiz PELGÜZAR DERGİSİ nin alarak ,destek olarak dağıtımına ,okunmasına katkılarda bulunarak, mücadelemize omuz ve nefes vermenizi bekliyoruz..!!
 
Birlikte gücüz...!!!
Birlikte güçlüyüz ..!!
 
Kadınların yazım dünyasında katılarak,makale şiir,kitap yazması ,bunların toplumsal değerlere dönüşmesi, inançsal ,Kültürler sanatsal faaliyetleri, Politik gelişim ,analizleri geliştirme için yazım Plattformu olarakta, PELGÜZAR dergisi imkan olanak sunmaktadır.
 
Kadınların geri itildiği, baskı altında tutulduğu hiçbir toplumsal yapı gelişemez.
 
Kadınlar fiziksel ve manevi şiddete karşı ,birlikte ,farkında, mücadele olmasına, Örgütler içinde etkin bilinçli yönetici vasıflar edinmesi için AABF BW BÖLGE KADINLAR BİRLİĞİ olarakta hedefimizdir.
 
PELGÜZAR, ı sahiplenmek emeğe saygı mücadeleye katkıdır.
 
DESTEK OL...!
EL VER ..!
OKU... OKUT..!!
PELGÜZAR ALEVİ KADINLARIN SESÌ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum