Aleviler AKP nin ampüllerini kırıyor!

Aleviler AKP nin ampüllerini kırıyor!

Aleviler AKP’nin ampüllerini kırıyor!  ANKARA (13.01.2008)- AKP hükümetinin Alevi politikasına tepki gösteren Aleviler, “Durmak...

A+A-

Aleviler AKP’nin ampüllerini kırıyor!  Aleviler AKP’nin ampüllerini kırıyor! 

ANKARA (13.01.2008)- AKP hükümetinin Alevi politikasına tepki gösteren Aleviler, “Durmak yok, ampül patlatmaya devam” isimli bir kampanya başlattı.

Bilkent Otel’de önceki gün akşamı düzenlenen iftarın yankıları sürerken bazı Alevi kuruluşları da protesto eylemlerini sürdürüyor. Başbakan Erdoğan’ın “Alevi açılımına” tepki gösteren ve Hızır Paşa sofrasına katılmayan bir grup Alevi, “ampül patlatma” kampanyası başlattı.

www.alevionline.com adlı internet sitesi önceki kampanyanın devamı niteliğinde “Ampül patlatma” kampanyası başlattı. Önce “Çamuruoğlu’nu da al git ” kampanyası yürüten Aleviler, Alevi inanç önderleri ile sanatçıların da içinde bulunduğu kişilerden yaklaşık 2 bin 500 imza topladı.

Kampanya için yapılan çağrı metninde, “Asla yalnız yürümeyeceksin Çamuroğlu. Alevi online, attığın her adımda yanı başında bitiverecek. Madem sen durmuyorsun; biz de durmuyoruz o zaman: Durmak yok, ampul patlatmaya devam” ifadeleri yer aldı.

Sitenin başlattığı ilk imza kampanyası sürerken ampul patlatma kampanyası için de afişler bastırıldı.

ATILIM - 13 Ocak 2008

Aleviler AKP’nin ampüllerini kırıyor!  

ANKARA (13.01.2008)- AKP hükümetinin Alevi politikasına tepki gösteren Aleviler, “Durmak yok, ampül patlatmaya devam” adını taşıyan bir kampanya başlattı.

Türkiye Başbakanı Tayyip Erdoğan’ın “Alevi açılımına tepki gösteren ve Erdoğan’ın yer aldığı Muharrem iftarına da katılmayan bir grup Alevi “ampül patlatma” kampanyası başlattı. Bilkent Otel’deki Muharrem iftarının yankıları sürerken bazı Alevi kuruluşları da protesto eylemlerini sürdürüyor.

Önce “Çamuruoğlu’nu da al git ” kampanyası yürüten Aleviler , Alevi inanç önderleri ile sanatçıların da içinde bulunduğu kişilerden yaklaşık 2 bin 500 imza topladı.

www.alevionline.com adlı internet sitesi önceki kampanyanın devamı niteliğinde olan “Ampül patlatma” kampanyası başlattı. Kampanya için yapılan çağrı metninde, “Asla yalnız yürümeyeceksin Çamuroğlu. Alevi online, attığın her adımda yanı başında bitiverecek. Madem sen durmuyorsun; biz de durmuyoruz o zaman: Durmak yok, ampul patlatmaya devam” ifadeleri yer aldı.

Sitenin başlattığı ilk imza kampanyası sürerken ampul patlatma kampanyası için de afişler bastırıldı.

ANF NEWS AGENCY  - 13 Ocak 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.