Aleviler Hacı Bektaş'ta Buluşuyor

Aleviler Hacı Bektaş'ta Buluşuyor

Aleviler Hacı Bektaş'ta Buluşuyor ADANA - Hacı Bektaş Veli’yi Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri’ne her yıl olduğu gibi Alevi...

A+A-

Aleviler Hacı Bektaş'ta BuluşuyorAleviler Hacı Bektaş'ta Buluşuyor
 
ADANA - Hacı Bektaş Veli’yi Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri’ne her yıl olduğu gibi Alevi Kültür Dernekleri Adana Şubesi de katılacak.

Alevi Kültür Dernekleri Adana Şubesi Başkanı Kemal Çelik, yaptığı açıklamada, Nevşehir’in Hacı Bektaş ilçesinde yapılacak olan etkinliklerde panel, şiir ve öykü yarışmaları ödül törenlerinin, birlik ceminin, tiyatro gösterilerinin, konferansların, konserlerin ve semah ekiplerinin yer alacağını belirtti.

Adanalıları Hacı Bektaş Veli’yi anma etkinliklerine davet eden Çelik, "Her zaman olduğu gibi bugün de tüm canları birlik olmaya davet ediyoruz, gelin canlar bir olalım" dedi.

14 Ağustos 2010 Cumartesi günü saat 22.00’de İstasyon Meydanı’ndan Hacı Bektaş’a hareket edeceklerini belirten Çelik, "Alevi kültürünü yaşatmak ve Hacı Bektaş ilçesinde çeşitli ziyaretleri gerçekleştirmek için tüm canları derneğimizle birlikte Hacı Bektaş’a gitmeye çağırıyoruz " diye konuştu.

Haberx - (İHA) - 00.08.2010

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.