Alevilerin Büyük Buluşmasına Destek Çığ Gibi Büyüyor

Alevilerin Büyük Buluşmasına Destek Çığ Gibi Büyüyor

Alevilerin Büyük Buluşmasına Destek Çığ Gibi Büyüyor 9 Kasım'da yapılacak "Büyük Alevi Yürüyüşü...

A+A-

Alevilierin Büyük Buluşmasına Destek Çığ Gibi BüyüyorAlevilerin Büyük Buluşmasına Destek Çığ Gibi Büyüyor
 
9 Kasım'da yapılacak "Büyük Alevi Yürüyüşü ve Buluşması" için çalışmalara start veren ABF, çeşitli sendika, siyasi partileri ve demokratik kitle örgütü ziyaretlerini sürdürdü. ABF, 'Büyük Alevi Buluşması" hakkında bilgi vermek ve destek talep etmek amacı ile bir dizi ziyaret gerçekleştiriyor.

9 Kasım'da ANKARADAYIZ...

ABF Heyeti Türk Tabipler Birliği (TTB) ni ziyaret etti.

ABF Heyetini Tabip Odası Merkez Konseyi karşıladı. Görüşmede Büyük Alevi Buluşmasına ilişkin bilgilendirme yapıldı. TTB Alevi Buluşmasına destek sunacağını ifade etti. Görüşmeye ABF adına Ali Balkız, Mustafa Özarslan ve Önder Aydın katıldı.

Arguvanlılar Derneği ziyaret edildi

ABF Heyetini Dernek Başkanı Asım Aydoğdu ve dernek yönetimi karşıladı. Görüşmede Büyük Alevi Buluşmasına ilişkin bilgilendirme yapıldı. Arguvanlılar Derneği Alevi Buluşmasına destek sunacağını ve güçleri ile katılacaklarını ifade ettiler. Görüşmeye ABF adına Kemal Bülbül ve Umut Yaşar Göç  katıldı.

Tunceliler Derneği Büyük Buluşmada…

ABF Heyetini Dernek Başkanı Bülent Akdağ ve dernek yönetimi karşıladı. Görüşmede Büyük Alevi Buluşmasına ilişkin bilgilendirme yapıldı. Tunceliler Derneği Alevi Buluşmasına destek sunacağını ve tüm güçleri ile katılacaklarını ifade ettiler. Görüşmeye ABF adına Ali Balkız Fevzi Gümüş ve Oktay Kandemir  katıldı.

ABF Heyeti ÖDP MYK’sı ile buluştu…

ABF ÖDP MYK”sı ile Büyük Alevi Buluşmasını görüştü. ÖDP MYK Üyelerin olağan toplantısına katılan ABF Heyetinde Fevzi Gümüş, Köksal Yıldırım ve Serdar Karaduman yer aldı. ÖDP MYK Üyeleri yürüyüşü ve mitingine her düzeyde katılacaklarını karar altına aldıklarını ifade ederken ABF Heyeti de yürüyüş ve mitinge ilişkin ayrıntıları anlattılar.

ABF Kızılırmak Yöre Dernekleri Meclisini bilgilendirdi

Ankara”da yaşayan Kızılırmak Havzasında bulunan Sivas ve Yozgatlıların merkezi derneği olan Kızılırmak Yöre Dernekleri Meclisininin olağan toplantısına katılan ABF Yöneticileri Fevzi Gümüş ve Mustafa Özarslan Büyük Alevi Mitingine ilişkin bilgilendirme yaptılar. 

ABF Yöneticileri Divriği Kültür Derneği Genel Kuruluna katıldı

Ankarada yaşayan Divriğililerin örgütlü yapısı olan Divriği Kültür Derneğinin Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurula ABF Genel Başkanı ve PSAKD Genel Başkanı Fevzi  Fevzi Gümüş katılarak birer konuşma yaptılar. Fevzi Gümüş ve Ali Balkız yaptıkları konuşmada Büyük Alevi Mitingine vurgu yapan ve Aleviler için tarisel önemine değinen konuşmalar yaptılar.

Güneş Arslan Ankara - Alevionline - 25 Ekim 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.