Ali Asker, Didimli Hayranlarıyla Buluştu

Ali Asker, Didimli Hayranlarıyla Buluştu

Ali Asker, Didimli Hayranlarıyla BuluştuAYDIN (İHA) - Didim Hacı Bektaş-i Veli Derneği ve Cemevi tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Didim’de...

A+A-

Ali Asker, Didimli Hayranlarıyla BuluştuAli Asker, Didimli Hayranlarıyla Buluştu

AYDIN (İHA) - Didim Hacı Bektaş-i Veli Derneği ve Cemevi tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Didim’de sahne alan Ali Asker, yoğun ilgi gördü.

Didim Hacı Bektaş-i Veli Derneğinin her yıl gerçekleştirdiği yaz konserleri başladı. Bu yıl ki yaz dönemi konserlerinin ilki Ali Asker ile başlarken konsere ilgi yoğun olduğu görüldü. 19 Temmuz 2009 Pazar günü Cem evi bahçesinde düzenlenen konser saat 21.00’de başladı. 10 TL’den biletler satılırken, konsere yaklaşık bin kişi katıldı.

Konser öncesi konulan Didim Hacı Bektaş-i Veli ve Cem Evi Derneği Başkanı Yusuf Doğan, “Her yıl yaz konserlerimiz yapıyoruz. Geçen yıl 4 konser gerçekleştirdik. Bu yıl ilk konserimize bugün gerçekleştiriyoruz. Bu konserlerimiz devam edecek. 2 Ağustos’ta Cem Evimizin resmi açılışını yapacağız. Dernek olarak konfederasyona üye olduk. Açılışımıza Hacı Bektaş-i Veli ve Pir Sultan Abdal Derneklerinin Genel Başkanları katılacak. Etkinliklerimize açılıştan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından sahne alan Halk Ozanı Ali Asker söylediği parçalarla gelen konuklara unutulmaz saatler yaşattı.

KAYNAK : Haberciniz.biz - 20 Temmuz 2009

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.