Alibeyköylü gençler kahvaltıda buluştu

Alibeyköylü gençler kahvaltıda buluştu

Alibeyköylü gençler kahvaltıda buluştu  İSTANBUL (26.03.2008)- Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Alibeyköy Şubesi...

A+A-

Alibeyköylü gençler kahvaltıda buluştuAlibeyköylü gençler kahvaltıda buluştu 

İSTANBUL (26.03.2008)- Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Alibeyköy Şubesi Gençlik Komisyonu, geçtiğimiz hafta sonu bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Çok sayıda gencin bir araya geldiği etkinlikte, gençler yaşadıkları sorunlara ortak çözümler bulmayı tartıştı.

PSAKD Alibeyköy Şubesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençlik Komisyonu, semtteki gençleri bir araya getirmek için bir kahvaltı düzenledi. Çalışmalarına on gün önce başlayan gençler, mahallede bulunan gençleri sorunlarını tartışmak için etkinliğe çağırdı. Etkinliğe köy dernekleri ve cemevinin gençlik komisyonları da davet edildi. Hazırlanan davetiyelerle gençlere giderek yapacakları etkinliği duyuran Gençlik Komisyonu aktivistleri, Sivas Banaz, Sivas Yağbasanlar, Erzurum Sıldız, Erzurum Çatkale, Erzurum Ketenci köy dernekleri ve Karayolları, Gazi ve Kağıthane Cemevi gençlik komisyonlarından yaklaşık 70 genci bir araya getirdi. Kahvaltı etkinliğinde, öğrenci, işçi-işsiz gençlerin yaşadıkları en yakıcı sorunlar ele alındı.

Yozlaşma, asimilasyon ve yaşanan pek çok soruna karşı ortak mücadelenin önemine vurgu yapılan toplantıda, ortak örgütlenecek etkinliklerin ilk basamak olması kabul gördü. PSAKD Gençlik Komisyonu'nun her salı yaptığı toplantılara katılım kararı alındı.

ATILIM - FOTO : AHA -  26 Mart 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.