Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu eski Başkanı Ali Kılıç'ın inanılmaz Mal Varlığı

Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu eski Başkanı Ali Kılıç'ın inanılmaz Mal Varlığı

Bir dönemde ABF Başkanlığı yapan Ali Kılıç hemşerisi Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde Maltepe Belediye Başkanı olup, Vurgunculuğun dibine vurduğu iddia ediliyor....

A+A-

Ali Kılıç...
Nam-ı diğer Deniz Feneri fatihi!
12 Eylül öncesi beş parasız yurtdışına kaçtığı söyleniyordu...
Kendilerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde tanımış olduk!


Sayın Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin kanalıyla Berlin'den tanıdığı bu Ali Kılıç'a hiç bir sıfatı olmadan CHP'nin kapılarını ardına kadar açmış, o günlerde sözde Deniz Feneri dosyası hakkında şok açıklamalarda bulunmuştu! 

Almanya'da Alevi Dernekleri Federasyonu Başkanlığı yaptığı ve asıl mesleğinin gazetecilik olduğu belirtilen Ali Kılıç, 2014 seçimleri öncesinde sayın Kılıçdaroğlu tarafından "seve seve" Maltepe'ye Belediye Başkan adayı yapılmıştı! 

Neden aday yapıldığı bugüne kadar ne çözüldü ne de yazılıp çizildi!
Kılıçdaroğlu ile 2006 yılında Gürsel Tekin tarafından Berlin'de tanıştırıldığı belirtilen Ali Kılıç, Deniz Fenefi eV dosyası hakkında yaptığı sözde o şok açıklamalara o günlerde gülüp geçmiş, masal anlattığını savunmuştuk! Açıkçası, Ali Kılıç'ın o "bakkal almaz" açıklamaları yüzünden günün birinde İstanbul'un Maltepe ilçesine belediye başkanı adayı yapılacağını kestirememiştik!

Aslında sayın Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı dönemimde öylesine kestirilemeyecek gelişmeler yaşanıldı ki; Ali Kılıç'ın öyküsü yanlarında devede kulak kalır!

Sosyal medya hesapları dert görmesin Beşiktaş yaşayanı ve Gündem Otuzbeş yazarı Ali İzzet Oral, bugün öylesine bir belge paylaştı ki, akıllara CHP Sözcüzü Faik Öztrak'ın o tarihi "Belediyecilik bizim işimizdir" tespitini düşürdü!

Öztrak'ın kulakları çınlıyor mudur orasını bilemiyoruz ama, Ali Kılıç ve ailesine ait gayrimenkullerin yer aldığı bu belge, İzmir'deki "jöleli"yi kızdıracaktır diye düşünüyoruz!

"İzmir'dek jölelinin serveti Ali Kılıç'ın servetini geçer mi?" sorusuna Ankara'da CHP'yi yönetenler yanıt versin dedikten sonra; Maltepeli bir kaynağımız listede Almaya'da aldıklarının yer almadığını ifade etti. Kaynağımız, Ali Kılıç'ın Almanya'da da gayrimenkuller satın aldığını, yatırım yaptığını savundu! 

Ne diyelim 5 yıla bu kadar serveti sığdırabilen Ali Kılıç'ı kutlayalım; CHP yönetiminden ve İstanbul MV Mahmut Tanal'ın da desteğiyle Ali Kılıç'ı yeniden Maltepe'ye aday göstermesi için dua edelim! Yoksa Urfalı amaleler çok kızar bu işe! 



O zaman, bu gibilerle gurur duyan zihniyetten nasıl kurtulacak bu ülke? 

Not: Maltepeli kaynağımız, Ali Kılıç'la ilgili yeni belgelerin 5 Ocak 2019 günü sosyal medyaya düşeceğini öne sürdü! Ayrıca kaynağımız, Ali Kılıç'ın Tunceli Nizamiye doğumlu olduğunu fakat bazı yerlerde Erzincanlı olduğu söylediğini sözlerine ekledi.

 

Yazı: Ali Izzet Oral

haberotusbes.com web sitesinden alınmıştır.

Haber: Alevi Haber

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.