ALMANYA’DA GENÇ BİR KADIN ESKİ EŞİ TARAFINDAN EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ

ALMANYA’DA GENÇ BİR KADIN ESKİ EŞİ TARAFINDAN EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Kaynağında erkek şiddeti olan ölüm, 33 yaşındaki iki çocuk annesi Bahar Yaylagül’ü Pazar günü yaşadığı evde yakaladı. Bahar oturduğu evde, eski eşi tarafından öldürüldü.

A+A-

ALMANYA’DA GENÇ BİR KADIN ESKİ EŞİ TARAFINDAN EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ
Kadın cinayetleri ne ülkemizde nede Avrupa’da bir türlü son bulmuyor. Hergün dünyanın dört bir yanından kadınlara ilişkin şiddet, taciz, tecavüz ve ölüm haberleri geliyor. Bu haberler zincirine, geçtiğimiz Pazar günü Almanya’nın Arnsberg kentine bağlı olan Soest ilçesinde öldürülen genç bir kadının ölüm haberide eklendi. Kaynağında erkek şiddeti olan ölüm, 33 yaşındaki iki çocuk annesi Bahar Yaylagül’ü Pazar günü yaşadığı evde yakaladı. Bahar oturduğu evde, eski eşi tarafından öldürüldü. Malatya‘nın Kürecik İlçesi’ne bağlı olan Dumuklu Köyü’nde yaşama gözlerin açan Bahar için, 25 Temmuz’da Bielefeld Cemevi’nde Hakk’a uğrulama erkanı yapılacak. Birgün sonra ise, Bahar’ı toprağın bağrına sırlamak için ailesi, yakınları ve dostları Schildesche Mazarlığı’nda bir araya gelecekler.

Bielefeld Cemevi Yönetim Kurul, Bahar için düzenlenecek Hakk’a Uğurlama Erkanı ve birgün sonra toprağın bağrına sırlanmasına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

” Saygı değer Zeynep Yaylagül canımızın yeğeni ve aynı zaman Ferhat Yaylagül canımızın kızkardeşi olan Bahar Kayhan canımız Hakk’ın rahmetine kavuşturmuştur.

Merhum canımızın Cemevimiz’de 25.07.2019 Perşembe günü saat 13:00’de yapılacak yıkama hizmeti ve Cenaze Erkanını’ndan sonra, Ailesinin istemi doğrultusunda 26.07.2019 Cuma günü Schildesche Semtindeki Mezarlıkta saat 10:00’de toprağa sır edilecektir.

Engeresche Str. 110, 33611 Bielefeld.

Genç yaşta kaybettiğimiz sevgili Bahar canımıza bir kez daha yüce Hakk’tan rahmet dileriz.
Devr-i daim, Menzili ışık olsun!

Başta değerli ailesi olmak üzere ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.