Anonymous Islam Devleti Soysuzlarına Savaş ilan etti

Anonymous Islam Devleti Soysuzlarına Savaş ilan etti

Russia Today’de yer alan habere göre 14 Kasım’da YouTube üstünden yayınladıkları videoda açtıkları savaşın nihai amacının terörün internet ortamında...

A+A-

Russia Today’de yer alan habere göre 14 Kasım’da YouTube üstünden yayınladıkları videoda açtıkları savaşın nihai amacının terörün internet ortamında propagandasının yapılmasını engellemek olduğunu söyleyen grup, bugüne kadar IŞİD’e karşı düzenlenen ‘en büyük operasyonu’ düzenleyeceklerine dair de söz verdi.

‘İnsanlığı bir araya getirme’ yeteneklerini kullanacaklarını belirten grup, IŞİD’i büyük çapta siber saldırılar yapacaklarına dair de uyardılar. Videoda, ‘Dünyanın her yerindeki Anonymouslar sizi takip edecek ve bulacaklar. Sizi bulacağımızı ve kaçmanıza asla izin vermeyeceğimizi bilmelisiniz’ diyen grup sözcüsü, ‘Savaş ilan edildi. Hazır olun’ diye de ekledi.


Anonymous’un Twitter hesabından da kısa sürede binlerce kez paylaşılan, ‘Hata yapmayın: Anonymous DAEŞ ile savaşıyor. IŞİD’e karşı olmayı sürdüreceğiz. Üstelik biz daha iyi hackerlarız.’ mesajı yayınlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.