Arif Sağ, Didimlilerle Buluşacak

Arif Sağ, Didimlilerle Buluşacak

Arif Sağ, Didimlilerle BuluşacakAYDIN - Didim Alevi Bektaş-i Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği’nin 2 Ağustos’ta yapılacak resmi açılışında...

A+A-

Arif Sağ, Didimlilerle BuluşacakArif Sağ, Didimlilerle Buluşacak

AYDIN - Didim Alevi Bektaş-i Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği’nin 2 Ağustos’ta yapılacak resmi açılışında Arif Sağ sahne alacak.

Didim Alevi Bektaş-i Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği’nin açılışı Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı Ali Balkız ile Pir Sultan Abdal Dernekleri Genel Başkanı Fevzi Gümüş’ün de katılımıyla 2 Ağustos Pazar günü yapılacak. Açılış sonrasında ünlü Halk Müziği Sanatçısı Arif Sağ’da bir konser verecek.

Açılış programı çerçevesinde 1 Ağustos Cumartesi günü Yalı boya resim sergileri ve el sanatları sergisi açılacak. Aynı gün saat 21:00’de Didim Kültür ve Sanat Derneği (DİKSAD) Cemevi salonunda bir konser verecek. 2 Ağustos Pazar günü ise Satranç turnuvası düzenleneceği bildirilirken, saat 14:30’da ise İzmir Yamanlar Cem Evi Semah Grubu semah gösterisi yapacak. Saat 15:00’de derneğin açılışının yapılacağı bildirilirken saat 16:00’da ise Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı Ali Balkız, Pir Sultan Abdal Dernekleri Genel Başkanı Fevzi Gümüş ile Antropolog öğretim görevlisi Atilla Erden’in katılacağı bir panel düzenlenecek.

Açılış kapsamında ünlü Sanatçı Arif Sağ saat 20:30’da Cem Evi Bahçesinde bir konser verecek.

KAYNAK : Haberciniz.com - İHA - 28.07.2009

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.