Arif SAĞ : "Şimdi CHP ve Baykal'a sahip çıkma zamanı"

Arif SAĞ : "Şimdi CHP ve Baykal'a sahip çıkma zamanı"

Arif SAĞ : "Şimdi CHP ve Baykal'a sahip çıkma zamanı"Eski parti yöneticilerinden Yaşar Seyman’ın oğlunun düğününe...

A+A-

Arif SAĞ : "Şimdi CHP ve Baykal'a sahip çıkma zamanı"Arif SAĞ : "Şimdi CHP ve Baykal'a sahip çıkma zamanı"

Eski parti yöneticilerinden Yaşar Seyman’ın oğlunun düğününe katılarak nikah şahitliği yapan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bu sayede pek çok eski arkadaşı ile bir araya geldi. Baykal’ın en fazla ilgi gösterdiği isim sanatçı Arif Sağ oldu. Eski SHP milletvekili de olan Arif Sağ, Baykal’a ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Düğünde Baykal’ın yanına gelerek bir süre sohbet eden Sağ, sahnede de kısa bir konuşma yaptı. Arif Sağ, “Şimdi CHP ve Baykal’a sahip çıkma zamanı. Murat Karayalçın’ın aday gösterilmesi ve son politikaları nedeniyle gün CHP’ye sahip çıkma günüdür” dedi.

SEZER’İ DE ADAY YAPIN

Alevi kesiminin önde gelen isimlerinden olan Sağ, düğünde çok sayıda CHP’li milletvekili ile sohbet etti. Sağ vekillere, “Karayalçın’ı Ankara adayı yaparak büyük iş başardınız. Deniz Bey keşke Zeki Sezer’i de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapsa. Sezer’i İstanbul’a önerirse soldaki ayrılık biter” görüşünü aktardı.

Baykal, düğünde eski SHP’li bakan Ercan Karakaş ve eşi sanatçı Müjde Ar ile sohbet etti. Düğünde Baykal, Murat Karayalçın’la yan yana oturdu.

A. Rezzak ORAL / ANKARA  
KAYNAK : AKŞAM - 31 Ekim 2008

Etiketler : , , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.