Avusturyada Alevi Çocuklar Asimile ediliyor

Avusturyada Alevi Çocuklar Asimile ediliyor

Bu çocuklar bizimdir, Çocuklarını bu Şiacı Asimilasyonculara teslim eden Ana-babalara sesleniyoruz, Aslınızı lütfen unutmayın.. Bu Şiacıların oyununa gelmeyin!

A+A-

"Avusturya Alevi Islam Toplumu'' adlı Alevi Takkiyecisi oluşum Vorarlberg şehrinde bulunan ve Alevi kitleyi asimile etmeye ant içmiş misyonerlerin denetimindeki İmam Hüseyin 'Cemevi' adlı İrancı-Şiacı görsellerle süslü bir mekanda reşit olmayan masum küçük Alevi çocukların başlarına türban taktırıp, Cem eğitimi veriyoruz diye Alevi çocukları asimile ediyorlar.

alevi-cocuklar-siacilarin-elinde.jpg

Küçücük kız çocuklarımızın başları türbanla kapatılarak güya genç erkek Zakir ve Dedeler yetiştiryoruz ve Cem eğitimi alıyoruz diyerek biatçı, çocukların sorgulama yeteğini körelten, İmam Hatip mantıgıyla onlarca günahsız Alevi çoçuk Alevilik maskesiyle İran İslam Cumhuriyetinin dini ajanları ve piyonları tarafından asimile ediliyor.


Biz Alevilerin bu küçücük kız çocukların saçlarını kapatan mantığı binlerce yıldır reddederek bugünlere geldiğimizi lütfen unutmayınız.

Kız çocuklarının, kadınların, helede Alevi kız çocuklarının, Alevi kadınlarının başlarını zorla kapamak Alevi düşmanlığıdır, İnsanlık düşmanlığıdır, Kadın düşmanlığıdır.

Kimse Zorla kapama yoktur diye bir savunmaya geçmesin!

O yaştaki çocukların kendi iradeleriyle böyle bir seçim yapmadıklarını hepimiz biliyoruz.

Bu suçsuz günahsız çocukların Anne ve Babalarına Dostane bir niyetle sesleniyoruz:

Aleviliğin Yolu İlim İrfan yoludur.
Alevilik baş eğmeyi-Biatçı olmayı reddeder.
Alevilik 'Bilimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır' der.
Alevilik göstermeciliği reddeder.
Alevilik şekilciliği reddeder.
Alevilik dayatmacılığı reddeder.
Alevilik aklın ve vicdanın yoludur.
Alevilik kadını baştacı yapar.

Bu günahsız çocuklarımızın anne, baba ve tüm aile fertlerine dostça sesleniyoruz:

Lütfen pak ve günahsız çocuklarınızı, çocuklarımızı bu şiacı, iran projesi, Alevi maskeli, Humeyni Soyu, Anadolu-Mezepotamya Medeniyeti düşmanı, Aleviliği asimile etmeye ant içmiş İran din ajanlarına, Şia misyonerlerine teslim etmeyiniz!

Çocuklarımızın zehirlenemlerine zemin hazırlamayın, buna müsade etmeyin.

Çocuklarınıza iyi bir gelecek sunmak istiyorsanız, onların Eğitimi için gerekli olan Matematik, Fizik, Kimya, Yabancı Dil, Müzik, Dans, Bale, Satranç, Spor vb Kurslara gönderiniz. Onlara verebileceğiniz en iyi Cem Eğitimi, onları Topluma faydalı, Özgürlükçü, sorgulayan, Laik, Araştırmacı özgür birer birey olarak yetiştirmektir.

En iyi Alevi birey sorgulayan, Mazlumdan yana olan, Eğitimi önemseyen, Vicdanlı, Halkçı, Laik, Özgür, Merhametli ve Adil olan bireydir.

Çocuklarınızın herşeyden evvel iyi bir insan ve Alevi olmasını istiyorsanız, onların iyi Eğitim almasını sağlayınız, onları Ana topraklarınızdaki köylerinize götürüp, Köylülerinizle tanışık kılın. Anadolu ve Mezepotamya Medeniyetleri halklarının kültürüyle yoğurun.

Gerçek ve özüne uygun Alevilik Alevi köylerinde yaşanmıştır.

Lütfen çocuklarınıza bu kötülüğü yapmayın.

Bu çağrıyı ilk önce 2 çocuk sahibi bir Baba, daha sonra Alevilik medeniyeti adına yapıyoruz.


Haber-Yorum: Deniz Çamur

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum