Aydınlıkçı çete H. Nesin üzerinden AABK ve Aziz Nesin ve ardıllarına saldırıyor

Aydınlıkçı çete H. Nesin üzerinden AABK ve Aziz Nesin ve ardıllarına saldırıyor

Hilal Nesin'in sosyal medyada tehdit edilmesine müdahil olan Aydınlıkçı bir kontra site hedefine AABK, AAKB ve Aziz Nesin'in ardıllarını aldı. Perinçek, Sivas katliamındaki rolü Ahmet Nesin tarafından açıklaması onu hedef haline getirdiği iddia ediliyor!

A+A-

rabia-yildiz-001.jpg

288641991-1055013648733682-3453320545370703069-n-002.jpg

Resim: Tamer Dursun

Konu ve gelişmelerle ilgili izlenimlerini Alevi Haber ile paylaşan bir AABF aktivisti konuya Aydınlıkçıların müdahil olmasını şöyle değerlendirdi ve ''Hilal in iddası dışında bu konuya balıklama atlayan Aydınlık pda çizgisi provakasyonu gelişiyor, bence hem AABF ve kurumları meşgul etmek hem Ahmet Nesin Sivas katliamı bağlamında dile getridiği çok bilinmiyen konuları Perinçek ilişkileri üzerinden örtülü halinin devamını sağlamak durumu kullanıyorlar" dedi.

Konuya Aydınlıkçı olduğu bilinen kontra odakların müdahil olması, son 3 ay içerisinde Aydınlıkçıların AABK'ya saldırılarının bir devamı olarak değerlendirilmesinin altını çizen aktivist Alevi Haber'e konuyla ilgili ilginç bilgiler verdi.

tamer-dursun-kimdir-6.png

Almanyanın güneyinde bulunan ve Baden-Württemberg diye adlandırılan bölgede yaşayan 40 Alevi Kültür Derneğine banka girdi-çıktılarını teslim etmeyip, bu dosyaları Şiacı ve Aydınlıkçı bazı bireylerin akımına yakın olduğu bilinen bir dernek olduğu bilinen ve sözkonusu İBAN dağıtan kişilerin yaşadıkları yerden yaklaşık 300 km uzaklıkdaki Duisburg Alevi Derneğine kontrol amaçlı teslim ederek AAKB ve AABK'yı karalamaya çalışanlara bir destekte Aydınlıkçılara ait olduğu bilinen bir siteden geldi.

Konuyla ilgili fikirlerini Alevi Haber ile paylaşan bir AABF aktivisti ''Bu kadar laf ebeliği yaparak, 'sosyalist devrimci abi' takılan Tamer Dursun isimli şarlatan birisinin son süreçte bazı kişileri sadece yazdıklarından dolayı çözümü adalet noktasında sıkıntılı olan Türkiye mahkemelerinde araması ve başta Aydınlıkçılar olmak üzere gerici, faşist, hatta derin ilişkiler içinde olanlarla çok çabuk ittifaka girebiliyor olması ne ilginçtir'' dedi.

Konuyla ilgili görüş belirten aktivist; kişisel İBAN nolarını dağıtarak ihtiyaç sahiplerine yardım paraları toplayan kişileri kasdederek ''Yaşadıkları bölgedeki 40 tane Alevi derneğinin suyumu çıkmışta taa Duisburg derneğine banka girdi-çıktı dosyaları teslim ediyorlar? Bu dosyaların sadece son 12 ayı kapsıyor olması ve bilindiği üzere bu kişilerin 2018 yılından beri topladıkları paraların hesabını son 12 aylık periyod ile nasıl açıkladıklarını anlamak imkansız'' dedi.

Aydınlıkçıklara ait olduğu bilinen ve son süreçte AABK'yı hedefine alan Perinçekçilerin konuyla ilgili yaptıkları haberde AABK'ya, AABK eş başkanı Hüseyin Mat'a hem sataşır hem yoklama çeker kodlaması yapılır türden cümlelerle saldırmaları dikkatlarden kaçmadı.

Sözkonusu habere 'İtibar suikastçısını soy adı mı koruyor?' diye başlık atıp, haberin altında itibar suiskastçılığının daniskasını şu ekran resmiyle gördüğünüz yorumu

ahmet-nesin-tamer-dursun-aydinlik.jpg
yazarak yapanların asıl sorununun Aziz Nesin ve ardılları olduğunu gösteriyor.

Ahmet Nesin'e atılan bu çirkin iftiranın sorumluluğunu Aydınlıkçılara meze olan hangi ''sosyalist abi'' temizlemeyi düşünüyor?

Alevi Haber bu iftiranın gerekçesini araştırıp İP adresi üzerinden; Ahmet Nesin'in Sivas katliamında Doğu Perinçeğin rolünü deşifre etmiş olmasına misilleme olarak bilinçli olarak haberi yapan site yöneticilerinin yazdığı bilgisine ulaştı.

Hilal Nesin'e karşı sürdürülen çirkin saldırıların rotası artık Sivas katliamının arka yüzünü deşifre eden Ahmet Nesin ve Tamer Dursun öncülüğünde Aydınlıkçıların hedef aldığı AABK ve AAKB olarak kendisini ele vermiştir.


Deniz Kıral - Alevi Haber - Köln


 

İtibar suikastçısını soy adı mı koruyor?

Kaynak Linki = https://www.tum-haberler.com/haber/itibar-suikastcisini-soy-adi-mi-koruyor-11159
İtibar suikastçısını soy adı mı koruyor?

Kaynak Linki = https://www.tum-haberler.com/haber/itibar-suikastcisini-soy-adi-mi-koruyor-11159

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.