BAF, uyuşturucudan yaşamını yitiren 13 yaşındaki çocuk için adalet mitingi yapacak

BAF, uyuşturucudan yaşamını yitiren 13 yaşındaki çocuk için adalet mitingi yapacak

Britanya Alevi Federasyonu, İngiltere’nin Bournemouth kentinde yaşayan 13 yaşındaki Mehmet Altun’un  uyuşturucudan hayatını kaybetmesine tepki olarak gerçekleşecek yürüyüş ve mitinge katılım çağrısında bulundu. Kayseri’nin Sarız ilçesi nüfusuna kayıtlı A

A+A-

Kayseri’nin Sarız ilçesi nüfusuna kayıtlı Altun ailesinin çocukları olan Mehmet Altun, perşembe günü yarım saatliğine dışarı çıkmış ve geri dönüşünde fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Yapılan araştırmalar sonucunda Mehmet Altun’un aşırı dozda uyuşturucudan kaynaklı yaşamını yitirdiği bildirilmişti.

Britanya Alevi Federasyonu (BAF), 13 yaşındaki Mehmet Altun’un uyuşturucudan hayatını kaybetmesine tepki olarak yürüyüş gerçekleştirecek.

“TEHLİKE ÇOCUKLARIMIZIN YANI BAŞINDA”

28 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00’de Bournemouth Pier önünde gerçekleşecek yürüyüşe ve sonrasındaki mitinge katılım çağrısı yapan Britanya Alevi Federasyonu, “Mehmet için adalet istiyoruz! Mehmet henüz çocuk yaşta, sokaklardaki tuzakların kurbanı oldu. Arkadaşına güvendiği için hayatını kaybetti. Sokaklardaki tehlike çocuklarımızın yanı başında. Daha güvenli bir dünya ve sağlıklı büyüyen çocuklarımız olsun diye siz de Cumartesi günü Mehmet’in ailesinin yanında olun lütfen” diye belirtti.

(PİRHA HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.