Bahattin BAYRAKTAR

Bahattin BAYRAKTAR

1975 - Amasya (Suluova) Doğumlu Bahattin BAYRAKTAR 2000'den bu güne seçkin dershane ve özel okullarda Rehberlik alanında görev yaptı. Hizmet verdiği eğitim...

A+A-

1975 - Amasya (Suluova) Doğumlu Bahattin BAYRAKTAR 2000'den bu güne seçkin dershane ve özel okullarda Rehberlik alanında görev yaptı. Hizmet verdiği eğitim kurumlarında kendine özgü rehberlik ve kişisel gelişim çalışmaları ile (Hafıza Eğitimi, Motivasyon, Yaratıcı Matematik, Soru Çözme Teknikleri ve NLP) bireysel rehberlik hizmetleri ile farklılığını hissettirmiştir.Bu farklılık, çalıştığı kurumların eğitim sistemlerini yeniden düzenleyerek bağlı bulunduğu kurumların 'Başarı ve Kalite Koordinatörlüğü' görevini üstlenmiştir.


Görev Aldığı Başlıca Eğitim Kurumları ve Konumu;

Yıl Çalıştığı KurumKonumu

2001 – 2002 Amasya | Ar DershaneleriRehberlik Uzmanı
2002 – 2003 Ankara | Simetri DershaneleriRehberlik Uzmanı
2003 – 2004Ankara | Özel Ceceli OkullarıEğitim Koordinatörlüğü
2004 – 2005 Ankara | Simetri DershaneleriBaşarı ve Kalite Koord.
2007 – 2008İstanbul | Sınav DershaneleriEğitim Koordinatörlüğü
2004 – 2008İstanbul | Boğazköy DershanesiDershane Müdürlüğü


Özel Çalışmaları

Amasya'da yerel (Kent FM) radyoda rehberlik ve kişisel gelişim üzerine öğrenci ve ailelerine yönelik 'Pozitif İletim' adlı eğitim programını hazırlayıp sunmuştur.Ayrıca, yerel (PUSULA ) gazete ve dergilerde eğitim köşelerinde yazılar yazmıştır.

Şuan, eğitim hayatında edindiği yedi yıllık gözlem ve deneyimlerini öğrencileri ve rehber öğretmen arkadaşlarının isteği üzerine 'ÖSS'NİN PİN KODU' adlı kitapta topladı.Kitaba olan ilgi ve alaka onu yayınevi kurma cesaretini kazandırmıştır.
Şuan 'Gülenyüz Bireysel – Kurumsal Gelişim' şirketi ve 'Gülenyüz Yayınları' bünyesinde eğitim hizmetlerini devam ettirmektedir.

Verdiği Seminerlerden Bazıları

20015. Ana Jet Üst Komutanlığı'nda 'Ana Babalık Semineri, Hafıza Eğitimi ve NLP seminerleri (Subay Gazinosu Merzifon / Amasya)
2003 Çağ Dershanesi 'Sınav Kaygısı ve Dikkat Eksikliği Semineri' (Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi Çankaya / Ankara)
2005 Ankara Gençlik Federasyonu ' ÖSS'NİN PİN KODU SEMİNRLERİ' (Kocatepe Kültür Merkezi Çankaya / Ankara)
2008 Hacettepe Üniversitesi ' Kariyer siz de olabilirsiniz, Kariyersiz de...'(Hacettepe Üniversitesi Beykent / Ankara)
2008 Amasya Belediyesi ' ÖSS'NİN PİN KODU SEMİNRLERİ' (Amasya Belediyesi Konferans Salonu Belediye / Amasya)
2008 Çubuk Milli Eğitim ' ÖSS'NİN PİN KODU SEMİNRLERİ' (Çubuk Halk Eğitim Konferans Salonu Çubuk / Ankara)
2008 Suluova Anadolu Lisesi ' ÖSS'NİN PİN KODU SEMİNRLERİ' (Suluova Anadolu Lisesi Suluova / Amasya)



Ve daha birçok devlet okulları...

ESER HAKKINDA TANITIM:'Amaç, herhangi bir yola çıkmak değil çıktığın herhangi bir yolda hedefine ulaşana dek her gün yeniden doğmaktır.'

ÖSS'NİN PİN KODU, sınav koridorlarında yürüyen öğrencilere yalnızlıklarında bir yol arkadaşı; çıkmazlarında bir işaretçi olacak.

İçeriği, sadece ÖSS'ye giren öğrenciler için değil bireyin günlük hayatında da kullanabileceği çok önemli ipuçlarıyla dolu.

Ne yapacağını, nasıl yapılacağını bilmeyen bir öğrenci; bu kitapta anlatılanlar sayesinde yere sağlam adımlarla basıp bir geri sayım makinesi gibi hedefine kusursuzca ilerleyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.