Balıkesir Alevi Güç Birliği’nden çakıcı tepkisi: Nereden, gelirse gelsin bu türden tehditleri kınıyoruz

Balıkesir Alevi Güç Birliği’nden çakıcı tepkisi: Nereden, gelirse gelsin bu türden tehditleri kınıyoruz

Organize suç örgütü elemanı Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit edip, hakaretler yağdırmasına tepki gösteren Balıkesir Alevi Güç Birliği, “Alaattin Çakıcı’nın açık tehdidine acilen soruşturma başlatılıp anayasaya göre cezas

A+A-

AKP iktidarının özel af çıkarmasıyla cezaevinden çıkan organize suç örgütü elemanı Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tehdit ve hakaretler yağdırmasına tepkiler devam ediyor.

Bir tepki de Balıkesir Alevi Güç Birliği’nden geldi.

“Alaattin Çakıcı dava arkadaşımızdır diyenlerin bir an önce hukuk karşısına çıkarılıp yargılanmasını ve cezasının verilmesini istiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

“DEMOKRASİ BİR KEZ DAHA AYAKLAR ALTINA ALINMIŞTIR”

Açıklamada şunlar kaydedildi:

İktidarın kendi çıkarları için bunları görmezden gelerek medet beklediği suç örgütü mafya babası Alaattin Çakıcı’nın geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkanını tehdit ettiği mektup sosyal medyada yayıldı. “Bak Kemal Kılıçdaroğlu, kitle psikoloji ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar. Onun için sana diyorum Akıllı ol diyorum. Seni bakla kazığı ile tanıştırırım” cümleleriyle açık tehdit etmiştir.

Demokrasinin yorgun düştüğü, Anayasa Mahkemesinin kararının hiçe sayıldığı, insan haklarının çiğnendiği ve iktidarın ülkemizi kaos ortamına atan yanlış politikalarına karşı muhalif olan aydınlar, yazarlar, çizerler ve ilericiler düzmece delillerle ve dosya gizliliği bahanesi ile suçlarının dahi ne olduğunu bilmeden hapislere atıldığı bu günlerde demokrasiyi geri almak bizim ellerimizde. Alaattin Çakıcı’nın açık tehdidine acilen soruşturma başlatılıp anayasaya göre cezasının verilmesini istiyoruz. Adını tarihe faili meçhul cinayetler ve uyuşturucu baronu olarak yazdıran Alaattin Çakıcı iş birliği ile demokrasi bir kez daha ayaklar altına alınmıştır. Demokrasiyi, laikliği ve eşit yurttaşlık hakkını her alanda savunmak insan olabilme gereği olarak kabul ediyoruz. Nereden, nasıl kime gelirse gelsin bu türden tehditleri kınıyoruz.

(HABER MERKEZİ)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.