Baran Dereli'den Alevi Haber emektarlarına hakaret ve gözdağı

Baran Dereli'den Alevi Haber emektarlarına hakaret ve gözdağı

Site olarak yıllardır legal ve illegal etiketli kişi, kurum ve çevrelerce birçok yaptırım, saldırı ve tehdit aldık. En son dün İngiltereden Baran Dereli isimli bir şeref yoksunu aklınca bize gözdağı vermeye çalıştı.

A+A-

Alevi Haberin yayınlarından ve cesur yayın çizgisinden rahatsızlık duyan başta İslamcı Aleviler olmak üzere birtakım çevrelerin sürekli hedefindeyiz. Onlarda süresiz olarak bizim hedefimizdeler ama bu hedef olma durumu çizgi ve duruş bazındadır. Birbirimizi eleştiririz, teşhir ederiz fakat kimselerin şahsi kişiliğine yönelik veya 'gelmişine-geçmişine ve ailesiyle' ilgili konulara asla girmedik, girmeyizde.

İngiltere Alevi Federasyonu başkanı Ali Dereli'nin oğlu olduğu iddia edilen Baran Dereli isimli kişi dün bir yönetici arkadaşımızın sosyal medya hesabı üzerinden hiç tanımadığı teknik admin arkadaşımızı hedef alan bir yorum yazarak 'gelmişini, geçmişini ve ailesini' diline dolaşmıştır. Haddini aşarak arkadaşımızın ailesiyle iglili aşağılık cümleler kurmuştur ve bunun yanına kar bırakacağımızı sanmıştır.
ASLA BIRAKMAYIZ. ASLA DA BIRAKMAYACAĞIZ.

Konuyu uzatmayacağız, kısa ve net şunu belirtmek isteriz ki;
Alevi Haber olarak bizler birçok kez tehdit aldık, hedef gösterildik ve bu durumun devam edeceğinide düşünüyoruz. Buradan Baran Dereli isimli şeref yoksununa ve yularını elinde tutanlara sesleniyoruz.

Bu sitenin sesini değil siz ağababalarınız dahi kesemedi, kesemez.
Herkes haddini bilecek.
Sitemizde 35 bin üzeri içerik vardır ve bu emeği Baran Dereli gibi ne idüği belirsiz ite çakala kurban etmeyeceğimizi ilan ederiz. Sitemizde yazarlık yapan, haber giren, yöneticilik yapan, gönül bağı olan insanlara karşı geliştirilecek her hedef gösterme ve saldırıya misliyle cevap vereceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Bizi dizayn etmeye veya susturmaya kimse sakın kalkışmasın, bizi susturamazsınız, sizleri teşhir ederiz, pişman olursunuz, pişman ederiz.

Alevi Haber adına Hıdır Ecel

Ekleme Tarihi: 25 Kasım 2020 Çarşamba 04:42
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum