BARBARLIĞA SEHİRCİ OLMAYIN!..

BARBARLIĞA SEHİRCİ OLMAYIN!..

Bu saldırılar sonucu; 320 ölü, 500 yaralı ve yaralı yüzlerce insanın içinde ağır yaralı olarak hastanelerde tedavi altına alınanlarında çok sayıda ağır yaralının durumu kritik!

A+A-

Dün bir hristiyan alçağının yeni ZELANDA’daki CAMİ’ye yaptığı saldırısına verilen hakkı tepki bugün bir İŞİD terörist alçağın Siri LANKA’daki KİLİSELERE karşı yaptığı saldırıları karışısında NEDEN SES YOK?

Neden SUSUYORSUNUZ?
Yoksa içinizde saklı bir oh ve öç alma islimi duyusu mu var?

Ne acı!

Hıristiyanların kutsal Paskalya bayramından dolayı Kochchikade kentindeki St. Anthony, Katana’daki St.Sebastian ve Batticaloa’daki Meryem Ana kiliseleri ve önemli Hotellerinden biri olarak bilinen Kolombo’daki beş yıldızlı Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerine yapılan bombalı saldırılar gerçekleşti.

Bu saldırılar sonucu; 320 ölü, 500 yaralı ve yaralı yüzlerce insanın içinde ağır yaralı olarak hastanelerde tedavi altına alınanlarında çok sayıda ağır yaralının durumu kritik!
Ölü sayısı dahada artacak gibi.
Bütün bu aşağılık saldırıların son rengi giderek inançlar arası bir çatışmaya doğuru evrilerek silah tüccarları ve emperyalist kapitalist güçlerin kendi kirli çıkarları için her türlü çelişki ve oyunu körükleyerek halkları dil, din , ırk ve cinsiyet üzerinde böl parçala ufat ve rahatça yutmak İçin vekalet savaşları ile devam ediyor.

Taşeronluk İçin kendilerinin oluşturduğu İŞİD vb güçleri saldırıları için bulunmaz hazır güçler olarak kullanmaya devam ediyorlar. Yaşanan olayları her ne kadar da bireysel saldırılar olarak öne çıkıyor olsada esasında arkasında karanlık güçlerin varlığı ortadadır!
Bu güçlerinin eksik olduğu anlarda da direk kendileri devreye giriyor.

Emperyalizm var olduğu sürece bu barbarlık devam edecek.

 

Bir kez daha halkların baş düşmanlarına karşı sesiz kalma.
Kahrolsun emperyalizm.

Saygılarımla
Hüseyin Yanaç

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.