Basın Açıklamasına Davet...

Basın Açıklamasına Davet...

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan;...

A+A-

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Sectio

Basın Açıklamasına Davet..."KARANLIĞA MEŞALE OLANLAR, KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞARLAR"

Bundan tam 17 yıl önce şeriatçı-faşist güçler tarafından - devletin gözleri önünde -Madımak Otelinde katledilen 33 canımızın anılarını yaşatmak, yolumuza ışık olan canlarımızı anmak, tarihin en vahşi katliamlarından birisi olan Sivas Katliamını unutmamak ve unutturmamak için 2 Temmuz 2010 Cuma günü Madımak Oteli önünde buluşacağız.

Bunun için, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği İstanbul Şubeleri olarak 19 Haziran 2010 cumartesi günü saat 13.00’de Taksim Tramvay durağında Basın Açıklaması Gerçekleştirilecektir.

Basın Açıklamasından sonra Galatasaray lisesi önüne kadar yürüyerek “2 Temmuz’da SİVAS’tayız” yazılı bildirilerimizi dağıtacağız.

Katliamlara karşı duruşun yükselen sesi olan “Sivas Şehitlerini Anma Etkinlikleri” her yıl olduğu gibi bu yılda, gerçekleştirilecek.

17 yıldır adalet çığlığını yükseltenler,

Madımak Oteli müze olsun diyenler,

Bir daha Sivaslar yaşanmasın diyenler,

Şeyh Bedreddin'in, Pir Sultan'ın, Hacı Bektaş'ın yolundan gidenler,

"Eşit Yurttaşlık" hakkı isteyenler, Ayrımcılığa artık dur diyenler,

Gericiliğe, faşizme ve emperyalizme karşı;

19 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13.00’de TAKSİM TRAMVAY DURAĞIN’DA BULUŞALIM…

PSAKD İSTANBUL ŞUBELERİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.