Başkan Kocaoğlu'ndan Cemevi Müjdesi

Başkan Kocaoğlu'ndan Cemevi Müjdesi

Başkan Kocaoğlu'ndan Cemevi MüjdesiBaşkan Kocaoğlu, İzmir'i Doğru, Dürüst, Bilimsel ve Onurlu Bir Şekilde Yönettiğini Söyledi...

A+A-

Başkan Kocaoğlu'ndan Cemevi MüjdesiBaşkan Kocaoğlu'ndan Cemevi Müjdesi

Başkan Kocaoğlu, İzmir'i Doğru, Dürüst, Bilimsel ve Onurlu Bir Şekilde Yönettiğini Söyledi
 
Hacı Bektaşi Veli Kültür Derneği'ne konuk olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Gücümüz var, paramız var. Yarın hesabını veremeyeceğimiz, yanlış anlaşılacak işlere de girmiyoruz. Bunu artık tüm vatandaşlarımız öğrendi" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir taraftan borçlarını kapatırken, bir taraftan da kentin her bölgesindeki çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin "doğru, dürüst, bilimsel ve onurlu" bir şekilde yönetildiğini söyledi. Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Konak Şubesi'nin genel kuruluna katılan Başkan Kocaoğlu, kentin genelinin yararını düşünerek projeler yaptıklarını kaydederek, İzmir'e, 20 senede yapılan yatırımların toplamından daha fazla yatırımın 2 yıl gibi kısa sürede yapıldığının altını çizdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ayağa kalktığını ve kendi gücüyle çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Kocaoğlu, "Bu süre zarfında kimseden 1 kuruş bağış almadık, sponsorumuz olmadı. Bağış yapmak isteyenleri, yarın hesabını veremeyeceğimiz yanlış anlaşılacak durumlarla karşılaşmamak için geri çeviriyoruz. Gücümüz var, paramızı sağlıklı kullanıyoruz. Bunu tüm İzmir, tüm vatandaşlarımız öğrendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi sağlıklı, dürüst, doğru, bilimsel ve onurlu bir şekilde yönetiliyor. İzmir emin ellerdedir" dedi.

Sürdürülen projeler ve yapılan işlerle hem İzmir'in hem de İzmirli'nin yolunun açık olduğunu kaydeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, "Her türlü işimizi yapıyoruz, eksiğimiz yok. Her belediye başkanının korktuğu, (Eksik kalırsa seçimi kaybederim) diyerek adım atmaktan çekindiği altyapı çalışmalarını yapıyoruz. Hepsinin temelini attık yürütüyoruz. Seçime kadar ister bitsin ister bitmesin; bu yapılanlar kente hizmettir. Bittiği kadarını, inşaatını gösteririz halkımıza. (Biz başlattık, şu anda şu noktada) deriz" şeklinde konuştu.

CEM EVİ MÜJDESİ

İzmir'deki Alevi-Bektaşi derneklerine bir de müjde veren Başkan Aziz Kocaoğlu, kentin çeşitli yerlerine cem evleri yapılacağını belirtti. Başkan Kocaoğlu, "Büyük kentlere göç başlayınca ister istemez cem evlerinin korunması, yaşatılması gündeme geldi. Çünkü Anadolu'nun en önemli inanç felsefesi böyle yerler olmazsa yaşatılamaz. Bunlar Anadolu kültürünün, Anadolu'nun özünün zayıflaması yok olması anlamına gelir. Onun için cem evlerinin tabii ki çok aşırıya kaçmadan, yarış haline gelmeden ihtiyacı olan semtlerde yapılmasını destekliyorum" dedi.

29.10.2007 İHA

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.