Bayrampaşa, Okmeydanı, Sarıyer, TEM'de silahlı saldırılar

Bayrampaşa, Okmeydanı, Sarıyer, TEM'de silahlı saldırılar

İstanbul’da dün 5 ayrı saldırı birden yaşandı. Sabah saatlerinde Bayrampaşa'daki silahlı ve el bombalı saldırının ardından ikinci saldırı da TEM'de...

A+A-

İstanbul’da dün 5 ayrı saldırı birden yaşandı. Sabah saatlerinde Bayrampaşa'daki silahlı ve el bombalı saldırının ardından ikinci saldırı da TEM'de adliye personellerini taşıyan servise düzenlenmişti. Akşam saatlerinde ise Sarıyer TEM Otoyolu’nda, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait otomobile, yine Sarıyer’de Polis Okuluna ve Okmeydanı'nda zırhlı polis aracına saldırı düzenlendi.

HEDEF ADLİYE PERSONELİ
İstanbul’da akşam ilk saldırı Tekstilkent mevkiinde TEM Otoyolu’nun Edirne yönünde meydana geldi. Adliye personelini taşıyan servis aracına ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, mermiler servis aracı ile eskortluk yapan polis otosuna isabet etti. Polis aracının koltuğunda çıkan yangın kısa süre içinde söndürüldü. Servis aracı saldırı üzerine durmayarak yoluna devam etti.

OKMEYDANI’NDA İKİ POLİS OTOSUNA SALDIRI
Okmeydanı Yıldırım Beyazıt Sokak’ta 21.50’de devriye görevi yapan zırhlı polis aracına beyaz bir araçtan uzun namlulu silahla ateş açıldı. Yaralananın olmadığı saldırıda polis ekipleri, aracı takip ederek sıkıştırdı. Araçtaki 3 kişi yaya olarak kaçtı. Yine aynı saatte Kağıthane Nurtepe’de devriye görevini yapan polis otosuna kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendi. 

SARIYER’DE REKTÖRLÜK ARACINA SALDIRI
Sarıyer TEM Otoyolu’nda, Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait otomobile Levent Viyadüğü’ne yaklaştığı sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Otomobil sürücüsü bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Emniyet, aracın üzerinde çakar bulunması nedeniyle polis aracı sanılarak hedef haline gelmiş olabileceğini belirtti.

SARIYER’DE POLİS OKULUNA ATEŞ
Sarıyer’deki Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu’nda dün akşam saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Polis okulu yakınındaki silah seslerinin yükselmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Polis okuluna bir araçtan ateş açıldığı iddia edilirken, olayda herhangi bir yaralanma olmadığı öğrenildi. 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.