BEKSAV "Kriz, seçimler ve sol" paneli düzenleyecek

BEKSAV "Kriz, seçimler ve sol" paneli düzenleyecek

BEKSAV "Kriz, seçimler ve sol" paneli düzenleyecek “Yerel seçimler ve Aleviler” başlığında Alevi Bektaşi Federasyonu...

A+A-

BEKSAV "Kriz, seçimler ve sol" paneli düzenleyecek BEKSAV "Kriz, seçimler ve sol" paneli düzenleyecek

“Yerel seçimler ve Aleviler” başlığında Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Sekreteri Kazım Genç konuşmacı olarak yer alacak"

Bilim Eğitim Estetik Kültür Sanat Araştırmaları Vakfı BEKSAV, 10 Ocak günü saat 12.00-18.00 arasında Mecidiyeköy Kültür Merkezi'nde “Ekonomik kriz koşullarında yerel seçimler ve sol” başlıklı bir panel düzenleyecek. 29 Mart yerel seçimleri öncesinde hazırlıklar sürerken BEKSAV, “Ekonomik kriz koşullarında yerel seçimler ve sol” başlıklı bir panel düzenleyecek. Siyasi parti ve platform temsilcileri ile aydınları bir araya getirecek. BEKSAV tarafından Mecidiyeköy Kültür Merkezi'nde düzenlenecek panel iki oturum şeklinde düzenlenecek.

Panelin ilk oturumda Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP), Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP), Sosyalist Parti (SP), Demokratik Toplum Partisi (DTP), Ezilenlerin Sosyalist Platformu (ESP) ve Demokratik Haklar Federasyonu (DHF) temsilcileri söz alacak.

İkinci oturumda ise “Yerel seçimler ve Aleviler” başlığında Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Sekreteri Kazım Genç, “Yerel seçimler ve Kürt sorunu” başlığında araştırmacı yazar Haluk Gerger, “Yerel seçimler ve sivil itaatsizlik” başlığında köylü önderi Oktay Konyar, “Yerel seçimler ve Ekonomik kriz” başılığında BEKSAV Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Orman, “Yerel seçimler ve ittifaklar” başlığında gazeteci yazar Ertuğrul Kürkçü konuşmacı olarak yer alacak.

Tarih : 10 Ocak 2009 Cumartesi

Saat : 12.00 -18.00 arası

Yer : Mecidiyeköy Kültür Merkezi (Ali Sami Yen Stadı yanı Katlı Otopark üstü kat:6)

ATILIM - 30 ARALIK 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.