BİR KATLİAMIN ÖYKÜSÜ : Sivas '93 ve Madımak Oteli

BİR KATLİAMIN ÖYKÜSÜ : Sivas '93 ve Madımak Oteli

BİR KATLİAMIN ÖYKÜSÜ : Sivas '93 ve Madımak OteliDOSTLAR Tiyatrosu'nun yeni oyunu Sivas'93 sahnelenmeye başlıyor. Genco Erkal'ın...

A+A-

BİR KATLİAMIN ÖYKÜSÜ : Sivas '93 ve Madımak OteliBİR KATLİAMIN ÖYKÜSÜ : Sivas '93 ve Madımak Oteli

DOSTLAR Tiyatrosu'nun yeni oyunu Sivas'93 sahnelenmeye başlıyor. Genco Erkal'ın yazdığı ve yönettiği belgesel oyun Sivas'93, Madımak Oteli'ndeki yangının öyküsünü anlatıyor. Nurdan Arca yapımı belgesel bir film eşliğindeki oyunun müziği Fazıl Say'a ait.

Dostlar Tiyatrosu 'Madımak'ı sahneliyor   
 
DOSTLAR Tiyatrosu'nun yeni oyunu Sivas '93, 11 Ocak Cuma günü Muammer Karaca Tiyatrosu'nda sahnelenmeye başlıyor. Genco ErkaPın yazdığı ve yönettiği belgesel oyun Sivas '93, Madımak Oteli'ndeki yangının öyküsünü anlatıyor. Nurdan Arca yapımı belgesel bir film eşliğinde oynanacak oyunun müziği Fazıl Say imzasını taşıyor. Sivas '93'ün oyuncu kadrosunda Genco Erkalla beraber Meral Çetinkaya, Yiğit Tuncay, Murat Tüzün, Nilgün Karababa, Şirvan Akan ve Çağatay Mıdıkhan yer alıyor.Sivas 93, 11 Ocak'taki galasından sonra 12,13,19 ve 20 Ocak'ta yine Muammer Karaca Tiyatrosu'nda, 15 Ocak'ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde, 25 Ocak'ta ise Caddebostan Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluşacak.

Kültür Sanat
BİRGÜN - 09.01.2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.