BİR YUNANLININ FESLİ KADİR İSYANI!

BİR YUNANLININ FESLİ KADİR İSYANI!

Kadir Mısıroğlu'nun ölümünün ardından sosyal medya'da Yunanlıları hedef alan ırkçı paylaşımların artması bir Yunanlı'yı isyan ettirdi.

A+A-

Alevi ve Atatürk düşmanı dindar ve kindar Kadir Mısıroğlu'nun ölümünün ardından "Kurtuluş savaşını keşke yunan kazansaydı" sözlerine atıfta bulunularak sosyal medya üzerinde Yunanlıları hedef alan ırkçı mesajlarda patlama oldu. Cumhuriyet karşıtı bir dinci yobaz üzerinden aşağılanmaya isyan eden bir Yunanlı'nın sosyal medyada paylaşılan şu mesajı dikkat çekti:

"Fesli bir kadavranın sözlerini referans alıp tüm Yunan halkına düşmanlık beslemek Atatürk çocuklarına yakışmaz. Irkçılık bir hastalıktır. Evet benim de sevmediklerim var ama onları ırkçı olduğumdan dolayı değil cahilliklerinden, bağnazlıklarından ve bize karşı besledikleri nefretten dolayı sevmiyorum. 

Evet. Biz, emperyalizmin rüzgarıyla haksız ve işgalci olarak Anadolu’ya geldik. Uçurumdan aşağı yuvarlanırken Atatürk sizi uçurumun kenarından alıp, özgür uluslar arasına modern bir ulus olarak kattı. Bunu yaparken, insanlık tarihine ezilen ulusların kurtuluşuna örnek olan, yeni bir deneyim kazandırdı. Onlara, özgürlükleri için mücadele ederlerse kazanacaklarını öğretti. Atatürk, bu nedenle bizim için de değerlidir”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.