"Biz Dönmeyiz Yolumuzdan"

"Biz Dönmeyiz Yolumuzdan"

"Biz Dönmeyiz Yolumuzdan"Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, kent için yapılan hizmetlerden söz ederken,...

A+A-

"Biz Dönmeyiz Yolumuzdan""Biz Dönmeyiz Yolumuzdan"

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, kent için yapılan hizmetlerden söz ederken, Pir Sultan’ın sözlerine atıfta bulunarak, "Dönen dönsün biz dönmeyiz yolumuzdan, sözümüzden" dedi.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından Kervansaray Otel’de dayanışma yemeği verildi. Geceye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Başkanı Cafer Koluman tarafından karşılandı. Baydemir, yaptığı konuşmada bu tür buluşmaların önemine değinerek, gecede bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

DÖNMEYİZ YOLUMUZDAN

Baydemir, kent için tasarladıkları ve söz verdikleri hizmetleri yerine getirmek için çaba sarfettiklerini belirterek, Pir Sultan Abdal’ın sözlerine atıfta bulundu: "Dönen dönsün biz dönmeyeceğiz yolumuzdan, sözümüzden. Sonsuza kadar devam edeceğiz."

Büyükşehir ve Bağlar Belediyesi tarafından Cemevi inşası için arsa tahsis edildiğini anımsatan Baydemir, "Gerisi artık siz canların destek ve çabasına kalmış. Biz üzerimize düşeni yaptık. Hep güleceğimiz, aydınlık yarınları kurma özlemi ile hepinizi selamlıyorum" dedi.

KAYNAK : Diyarbakirsoz.com - 26 Mayıs 2009

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.