Bodrum'a muhafazakar otel

Bodrum'a muhafazakar otel

Bodrum'a muhafazakar otelMuğla’nın Bodrum İlçesi’nde, ‘muhafazakar otel’ hizmete girdi. Bitez Beldesi’nde denize sıfır...

A+A-

Bodrum'a muhafazakar otelBodrum'a muhafazakar otel

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, ‘muhafazakar otel’ hizmete girdi. Bitez Beldesi’nde denize sıfır konumdaki Hisar Otel’de, kadın ve erkekler için ayrı havuzlar bulunuyor. Otelde, alkol servisi yok.

BODRUM - Kadınların girdiği havuzun çevresi kapatılarak çevreden ve üst katlardan görünmesi engellendi.
 
Bodrum’un ilk muhafazakar oteli Bitez Beldesi’nde hizmete girdi.

12 yıl önce açılan ancak bu yıl farklı bir kimliğe bürünen otelde kadınlar ve erkekler için farklı havuzlar oluşturuldu.

Kadınların girdiği havuzun çevresi kapatılarak çevreden ve üst katlardan görünmesi engellendi.

Hisar Otel Müdürü Sefa Ekin muhafazakar Türk aile sistemine hitap eden alternatif turizm anlayışıyla çalışacaklarnı belirterek ” Örf ve adetlerine uygun olacak. Aileler geldiği zaman rahatlıkla hanımları, çocukları, kızları burayı kullanacaklar: Beyler ayrı yeri kullanacaklar. Sadece hanım çalışanlarımız hizmet edecek, erkek personel gün içerisinde kullanılmayacak.” dedi.

Yeni bir anlayışla yola çıkan otel yetkilileri, gelen talepten memnun. Otel Müdürü Ekin “Herkes tatil yerini seçmekte özgür. Bodrumda da gitmek istedikleri yerler olduğunu söylediler ama bu şekilde rahat aileleriyle gelip kalabilecekleri yer olmadı için duyanlar seviniyorlar.”

Otel her şey dahil sistemiyle hizmet verecek.

NTV - 4 Haziran 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.