Bodrum'da 2 Temmuz Anma Etkinlikleri

Bodrum'da 2 Temmuz Anma Etkinlikleri

Bodrum'da 2 Temmuz Anma EtkinlikleriBASIN AÇIKLAMASIYER : Bodrum Belediye MeydanıTARİH: 2 Temmuz 2010 Cuma SAAT : 18:00ANMA :YER : Bodrum BelediyeSİ...

A+A-

Bodrum'da 2 Temmuz Anma Etkinlikleri

Bodrum'da 2 Temmuz Anma Etkinlikleri

BASIN AÇIKLAMASI

YER : Bodrum Belediye Meydanı

TARİH: 2 Temmuz 2010 Cuma

SAAT : 18:00

ANMA :

YER : Bodrum BelediyeSİ Meclis Salonu

TARİH: 2 Temmuz 2010 Cuma

SAAT : 18:30

BODRUM MADIMAK'I ANMA TERTİP KOMİTESİ BASIN AÇIKLAMASI

KAMUOYUNA

Biz aşağıda imzası bulunanlar, bu yıl 2 Temmuz Madımak Şehitlerini Bodrum’da siz dostlarla birlikte anmaya karar vermiş bulunuyoruz.

On yedi yıl önce gözü dönmüş, insanlıktan nasibini alamamış katiller tarafından hunharca yakılan otuz beş canımızın korları hala yüreklerimizde yanmakta.

Tüm itirazlarımıza ve çağrılarımıza karşın ne acı ki on yedi yıl boyunca kebapçı olarak çalıştırılan otel yeri, nihayet kamulaştırılmıştır.

Şimdi de kamulaştırılan bu alanın ne amaçla kullanılacağı konusunda yeni bir tartışma başlatılmış bulunuyor.

Biz, on yedi yıldır her fırsatta ve meydanlarda yüz binlerce canımızla birlikte Madımak’ın insanlık adına ayıp müzesi olmasını sağır kulaklara haykırmamıza karşın yetkililer ve mevcut hükümet, inatla bizlere kulaklarını tıkadı ve tıkamaya devam etmektedir.

Almanya Solingen’de ki ırkçı Nazi katliamı anısına yapılan müzede ki anma etkinliklerine her yıl katılan hükümet ve devlet yetkililerimiz, ne acı ki on yedi yıldır hiçbir anmamızda bizlerin yanında olmamışlardır.

On yedi yıldır bizlerin yanında olmadıkları gibi daha da vahimi dönemin Adalet Bakanı, katillerin avukatlığına bile soyunmuştur.

Geç de olsa tüm bu adaletsizliklere, vurdumduymazlıklara, katillere ve yandaşlarına karşı tepkimizi duyurmak için 2 Temmuz Cuma günü Saat 18.00 de Belediye Meydanında kitlesel basın açıklamamızı yaptıktan sonra Bodrum Belediyesi meclis salonunda şehitlerimizi anacağız.

Bu güne kadar her konuda tutarlı tavır almış olan aydın ve demokrat tüm Bodrum halkını ve tatilci dostlarımızı bu haklı mücadelemizde de yanımızda görmek istiyoruz.

MADIMAK’I ANMA TERTİP KOMİTESİ

Şahabettin DOĞAN

Hıdır ÇAM

Cafer DOĞAN

Şahsenem DEMİR

Rıza YALÇIN

Özay KARTAL

Ahmet SEVİNDİ

Zafer ÜNAL

Alevihaber.com - 17 Haziran 2010

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.