Camide prostat duası

Camide prostat duası

Camide prostat duası!  MÜNİH (08.11.2007)- Almanya'nın Münih kentinde İslam Kültür Merkezlerine bağlı caminin tuvalet girişine...

A+A-

Camide prostat duasıCamide prostat duası! 

MÜNİH (08.11.2007)- Almanya'nın Münih kentinde İslam Kültür Merkezlerine bağlı caminin tuvalet girişine asılan duyuruda prostat hastalığına karşı tuvalete giriş ve çıkış duası okunması tavsiye edildi. Caminin hocası "Duyuruyu oraya ben astım" dedi.

Almanya’nın Münih kentinde İslam Kültür Merkezine ait caminin tuvalet kapısına asılan duyuru görenleri şaşkına döndürdü. Tuvaletin kapısına asılan duyuruda, 'Tuvalete girmeden, Tuvalete Giriş ve çıkarken de Tuvaletten Çıkış dualarını okumayı unutmayalım. Bu duaları okuyanlar prostat hastalığına yakalanmazlar. Ziyaretçiler prostatın duayla tedavisini ilk kez duyuyoruz'’ denildi.

Caminin hocası Mustafa Bıyık, tuvalet kapısına bu duyuruyu kendisinin astığını belirterek, ‘'Bizim bağlı olduğumuz Hz. Süleyman Hilmi Tuna efendimiz, İstanbul’da Yeni Cami’de 1956 yılında verdiği bir vaazda bu duayı okuyanların prostat hastalığına yakalanmayacağını söyledi. Bu aynı zamanda araştırma ve ilmihal kitaplarında da var. Cenabi Allah bazı belalara karşı bazı duaları şifa olarak vermiştir. Ben de buna dayanarak bu duayı tuvaletin kapısına astım'’ dedi.

ANF NEWS AGENCY  - 08.11.07

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.