Çamuroğlu'ndan CHP'li Kılıçtaroğlu'na Sert Cevap

Çamuroğlu'ndan CHP'li Kılıçtaroğlu'na Sert Cevap

'Ispat edemezse istifa etsin'AK Parti İstanbul Milletvekili Reha Çamuroğlu, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendisi...

A+A-

Çamuroğlu'ndan CHP'li Kılıçtaroğlu'na Sert Cevap'Ispat edemezse istifa etsin'

AK Parti İstanbul Milletvekili Reha Çamuroğlu, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendisi hakkındaki iddiasını ıspata davet etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Reha Çamuroğlu, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kitap yazmak için Kültür Bakanlığı'ndan bir kuruş para aldığını ispatlarla milletvekilliğinden istifa edeceğini belirterek, "Eğer ispatlayamazsa kendisini istifaya çağırıyorum" dedi.

Çamuroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu'nun bugün TBMM'de düzenlediği basın toplantısının metnini ibret ve hayretle okuduğunu söyledi. Bütün ithamlara sırası gelince cevap verileceğini kaydeden Çamuroğlu, doğrudan şahsına yönelik ortada attığı iddiadan dolayı ise Kılıçdaroğlu'nu müfteri ilan etmekten başka birşey söyleyemeyeceğini belirtti.

Çamuroğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu müfteridir. Eğer benim Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan herhangi bir kitap yazmak için bir kuruş para aldığımı ispatlarsa ben milletvekilliğinden istifa etmeye hazırım. Eğer ispatlayamazsa kendisini istifaya çağırıyorum" ifadelerini kullandı. Çamuroğlu, bu iddia karşısında yargıya başvurmaktan başka çaresinin bulunmadığını da bildirdi.

İHA - HABER 7 - 11 Ocak 2008 Cuma

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.