Çankaya yarışı sürüyor

Çankaya yarışı sürüyor

Çankaya yarışı sürüyorCHP Çankaya Belediye Başkan aday adayı Yüksel Işık:"Belediye çalışanlarını yönetime...

A+A-

Çankaya yarışı sürüyorÇankaya yarışı sürüyor

CHP Çankaya Belediye Başkan aday adayı Yüksel Işık:

"Belediye çalışanlarını yönetime katacağız!"

CHP Çankaya Belediye Başkan aday adayı, gazeteci Yüksel Işık, Çankaya Belediyesi çalışanlarını yönetim sürecine katacaklarını, belediyeyi çalışanlarla birlikte yöneteceğini açıkladı. Tüm Bel-Sen’i ziyaret eden Işık, AİHM’in memurların toplu sözleşme hakkına ilişkin kararını da hatırlatarak, “24 saat halkın hizmetinde olacak belediye çalışanlarımızın hak ve hukukunu toplu sözleşmeyle güvence altına alacağız” dedi.

CHP Çankaya Belediye Başkan aday adayı Işık’ın sivil toplum örgütlerini ziyaretlerini sürdürüyor. Daha önce ÇGD’yi, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’ni ziyaret eden Işık, son olarak, kendisinin de üye olduğu Tüm Bel Sen’i ziyaret ederek destek istedi. Tüm Bel Sen Genel Merkez ve Şube yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyaret sırasında Işık, 24 saat halka hizmet etmeyi amaçlayan bir belediyenin öncelikle çalışanlarıyla barışık olması gerektiğine dikkat çekerek, “çalışanlarımız, ürettikleri hizmetlerin rasyonel kılınması konusunda söz sahibi olacaklardır. Yönetme sürecine doğrudan katılacaklardır. Çalışanlarımızın taleplerini AİHM’in memurların toplu sözleşme hakkına ilişkin kararı doğrultusunda değerlendireceğiz. Seçim sonucunda uygun bir zamanda toplu sözleşme masasına oturacağız” dedi. Işık, program kitapçığını da sendika yöneticilerine teslim ederek, “bu bir çeşit taahhütnamedir” ifadesini kullandı.

Çankaya yarışı sürüyor

Tüm Bel Sen Genel Merkez Eğitim Sekreteri Güler Elveren, Genel Mali Sekreter Tekin Araç, 1 Nolu Şube Başkanı Satı Burunucu, 2 Nolu Şube Başkanı Yusuf Şenol ve Çankaya Temsilcilik yöneticileriyle üyelerin katıldığı ziyarette söz alan Tekin Araç, “Daha önce sendikamızı adaylar ziyaret etmişti. İlk kez bir aday adayı sendikamızı ziyaret etmektedir. Üstelik Sayın Işık, sendikamızın üyesi. Nezaket gösterip görüş ve düşüncelerimizi almaya ve kendi projelerini anlatmaya gelmiştir. Kendisine başarılar dileriz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Alevihaber.com - 23 Aralık 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.