Cem Evi'ni ateşe verdiler

Cem Evi'ni ateşe verdiler

Cem Evi'ni ateşe verdilerBahçede bulunan masa ve sandalyeler, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateşe verildiİzmir'in Menemen...

A+A-

Cem Evi'ni ateşe verdilerCem Evi'ni ateşe verdiler

Bahçede bulunan masa ve sandalyeler, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateşe verildi

İzmir'in Menemen ilçesi Asarlık Mahallesi'ndeki Cem Evi'nin bahçesinde bulunan masa ve sandalyeler, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateşe verildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Asarlık Mahallesi'ndeki Alevi Yol Kültür Derneği Cem Evi'nde akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Cem Evi'nin bahçesinde bulunan masa ve sandalyelerin yandığını gören çevre sakinleri, yangını kendi imkanlarıyla söndürdü. Çevre sakinleri, daha sonra durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemelerde, yangının kimin çıkardığını gören olmadığını, ancak çevreden aldıkları bilgilere göre yangının oyun oynamak için ateş yakan çocuklar tarafından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durdu.

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade veren Alevi Yol Kültür Derneği Başkanı Ahmet Öztaş ise, olayın çocukların işi olamayacağını iddia ederek, "Daha önce de defalarca bu türden Cem Evimizi yakma girişimleri oldu. Hepsi de başarısızlıkla sonuçlandı. Ancak yapanlar tespit edilemedi. Polisin Cem Evi çevresinde, bu konudaki güvenlik önlemlerini artırmasını istiyoruz" diye konuştu.

Haberturk.com - İHA - 28 Eylül 2010

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.