Cem TV'de Kemalistler Kapıştı

Cem TV'de Kemalistler Kapıştı

Canlı yayın öncesi geren tartışmaCem TV'de yayınlanan bir programa davet edilen Ümit Zileli ile Esra Elmas arasında program öncesinde 'Sevgili...

A+A-

Cem TV'de Kemalistler KapıştıCanlı yayın öncesi geren tartışma

Cem TV'de yayınlanan bir programa davet edilen Ümit Zileli ile Esra Elmas arasında program öncesinde 'Sevgili Atatürkçüğüm" adlı kitap yüzünden tartışma çıktı. Esra Elmas programı terketti.
         
Uydudan yayın yapan Cem TV'de Ayşegül Gürocak'ın hazırlayıp sunduğu program öncesinde Atatürk ve Gençlik konulu programa konuk olarak çağrılan Ümit Zileli ve "Sevgili Atatürkçüğüm" adlı kitabın yazarı Esra Elmas arasında sert bir tartışma yaşandı.

Esra Elmas'ın kitabına programa dakikalar kala göz gezdiren Ümit Zileli, kitaptaki "Bir tür din olarak laiklik" başlıklı bölümü görünce Esra Elmas'a "Bu ne demek" diye çıkıştı.

Elmas "Bunu kitabın tamamını okursanız anlarsınız" dedi. Bunun üzerine Ümit Zileli "Ne okuyacağım ben bu saçmalıkları" diyerek kitabı masanın üzerine fırlattı. "Bu ne terbiyesizlik, ben bunları tartışmam, beni neden buraya çağırdınız" dedi. Program başlamadan Esra Elmas stüdyoyu terk etti.

27 Ekim 2007 Medyatava

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.