Cem Tv'nin yayını durduruldu, çalışanlar zor durumda

Cem Tv'nin yayını durduruldu, çalışanlar zor durumda

Cem Tv'nin yayını durduruldu, çalışanlar zor durumdaMedyaradar İnternet Sitesinin haberine göre TÜRKSAT, borcunu ödemeyen Cem Tv’nin...

A+A-

Cem Tv'nin yayını durduruldu, çalışanlar zor durumdaCem Tv'nin yayını durduruldu, çalışanlar zor durumda

Medyaradar İnternet Sitesinin haberine göre TÜRKSAT, borcunu ödemeyen Cem Tv’nin yayınını süresiz durdurdu. Maaşlarını alamadıklarını söyleyen çalışanlar zor durumda. İşte ayrıntılar:

Türksat’a borcu olan Cem Tv’ye bu akşam saat 17.00’a kadar süre tanındı. Ancak bu süre içinde borcunu ödemeyen Cem Tv’nin yayını uydudan ve digital platformlardan kesildi.

Digitürk’te Cem Tv’nin yayınının olduğu kanalda "Seçtiğiniz tv kanalı kendi yayınındaki teknik sorun nedeni ile Digitürk içerisinde yayınlanamamaktadır" yazısı yayınlandı.

Cem Tv çalışanları Alevi Haber’na gönderdikleri açıklamada  “3 aydır maaşlar ödenmiyor, kimse bu konu hakkında bir açıklama yapmıyor. Personeli sorunları ile baş başa bırakıp ilgilenmiyorlar. Evinde yemek yiyemeyen, borçları ile boğuşan, huzuru kaçan personeli düşünen yok. Personel Cem TV’yi ayakta tutmak için fedakârlıktan kaçınmaz iken Yönetim bunu kulak ardı ederek bu konu ile ilgili bir yaklaşımda bulunmuyor. Lütfen gündeme getirin. Sorunlarımıza çözüm istiyoruz” diyerek isyan ettiler.

Bu arada Türksat’ın borcunu ödemeyen YOL Tv’nin de yayınını durdurduğu ifade ediliyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Alevi Haber – 1 Mart 2011

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.