Cem Vakfı, Alevileri devşirmek için yapılan oyunların en son ayağıdır

Cem Vakfı, Alevileri devşirmek için yapılan oyunların en son ayağıdır

Düzgün KELEŞ :  Cem Vakfı, 1400 yıldır Alevileri devşirmek için yapılan oyunların en son ayağıdır.Merhabalar... Tüm canlara,...

A+A-

Cem Vakfı, Alevileri devşirmek için yapılan oyunların en son ayağıdırDüzgün KELEŞ :  Cem Vakfı, 1400 yıldır Alevileri devşirmek için yapılan oyunların en son ayağıdır.

Merhabalar... Tüm canlara, candan Pir sultan yiğitliğinde saygılarımı sunarım..

Benimle daha önce yapılmış olan Cem Vakfı ve İzzettin DOĞAN efendi konulu haber, alevihaber.com sitesinde yayınlanmış, buna ek olarak bir kaç konuda düşüncelerimi Pir Sultan gibi düşünenlerle paylaşmak istiyorum.

Dostlar;

İzzettin Doğan efendinin Vatan gazetesindeki röportajı, Zaman gazetesinde de büyük yer bulmuş. Onlar İzzettin efendinin açıklamalarından gayet memnunlar. Bugün yine röportaj devam etmekte. Benim vurgulamak istediğim konu Alevi canlara şudur ; İzzettin Doğan efendi artık takiyye yapmamaktadır. Ben şahsım olarak takkesini düşürdüm, keli artık göründüğünden gizlenme gereği duymamaktadır. Kendisi tarafından da belirttiği üzere, Fethullah Gülen hayranlığını, birlikte çalışmalarını, yardımlarını gizlememektedir.

Dostlar,

Bizi üzen konu ise alevi canlarımıza tehlikenin gerçekliğini anlatamamaktır. Ben bu görüşleri medyada paylaştıktan sonra tehdit telefonları aldım, internet üzerinden sözlü saldırılara maruz kaldım. Bana yöneltilen şuydu; “sen bizim dedemize nasıl iftira atarsın, Fethullahla İzzetin dedemizin ne ilişkisi olabilir.” İşte iki gündür kendi ağzından bir kez daha onaylanmıştır bu ilişkiler. Cem Vakfı, 1400 yıldır Alevileri devşirmek için yapılan oyunların en son ayağıdır. Sivas’ta ki yobazlardan daha çok Alevi toplumuna zarar vermiştir. Alevilerin alın terleri, kanları, canları ile kurdukları kurumlara saldırdılar. Alevilerin içine fitne soktular, şunun içi bunun dışı diyerek… Ama takke düştü, kel artık göründü. Yeni bir dönem başlayacak aleviler için, aleviler dostunu da düşmanını da tanıdı artık.

Sevgili canlar,

İzzettin Doğan efendinin (sözde) AKP ve Tayyip düşmanlığının arkasında yatan gerçek şudur. İzzettin Doğan’ın kesinlikle Cumhuriyeti veya laikliği savunmak gibi bir düşüncesi yoktur. Asıl amacı Türkiye’de gizli bir şekilde yürütülmekte olan tarikat savaşlarında Fethullah Gülen ve Nur tarikatı saflarında yer alarak, bu örgütlenmeye destek sunmaktır. Nur tarikatının egemenliğinde Türkiye’de bir islam devleti kurma arzusundadırlar. Nur tarikatı Fethullah Gülen’in başında olduğu, Nakşi tarikatı ise Milli Görüş, Süleymancılar, Kaplancılar’ı kapsayan bu gruptur. Amaçları Türkiye’de Cumhuriyeti yıkıp, biri ABD diğeri ise Avrupa’ya esir bir islam devleti kurma arzusundadırlar.

Bu emellerinin önündeki en büyük engel Alevi halkı olduğu için, Cem Vakfı denen bu kurumla Alevileri önce devşirip, alevilik islamın içi söylemleriyle besleyip eriterek, yok etmek arzusundadırlar.

Dostlar sizlerle bu siteden naçizane düşüncelerimi paylaşacağım. Gün birlik olma günüdür. Ben hayatımda göreceğim en son kabusu gördüm. Aleviler bir şahsın dudakları arasında çıkan sözleri kelam kabul edip, doğruluğunu dürüstlüğünü araştırmadan ona biat ediyorlar, ayaklarına kapılıyorlar, kurtarıcıları görüyorlar. Alevi doğasına aykırı bu kabus inşallah gerçek olmaz. Bunu engellemek bizim elimizde.

Türkiye’ye, insanına, acı veren, ezen, sömüren kim olursa olsun tükürün suratına, onlar rahmet yağıyor dese de biz tükürüğümüzle onları boğacağız...
 
Düzgün KELEŞ
ALEVİ HABER AJANSI - 17 Haziran 2008

İLGİLİ HABERLER :

Düzgün KELEŞ "Cem Vakfı" nı Anlattı

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler