Cem Vakfı bildiğiniz gibi !

Cem Vakfı bildiğiniz gibi !

ÇANKAYA'DA CEM VAKFINA ARSA TAHSİS EDİP CEMEVİ TEMELİ ATAN CHP GENEL BAŞKANI DENİZ BAYKAL VE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER ERYILMAZ'IN...

A+A-

Cem Vakfı bildiğiniz gibi !

ÇANKAYA'DA CEM VAKFINA ARSA TAHSİS EDİP CEMEVİ TEMELİ ATAN CHP GENEL BAŞKANI DENİZ BAYKAL VE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER ERYILMAZ'IN DİKKATİNE SUNULUR..

Osman Gökçek Alevi oylarının peşinde 
 
Oğul Gökçek Alevi Vakfı'nı ziyaret etti

Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AKP'den Çankaya Belediye Başkan adayı olmak isteyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, Alevi kesiminin desteğini istedi. Cem Vakfı'nı ziyaret eden Osman Gökçek, "Kimse aleviler üzerinden siyaset yapmasın" dedi.

Çankaya Gönüllüleri Derneği Başkanlığını yapan Osman Gökçek, önceki gün Cem Vakfı Ankara Şubesi'ni ziyaret etti. "Hepimiz laik Türkiye Cumhuriyeti'nin birer parçasıyız" diyen Gökçek, Çankaya Belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu sözleriyle ortaya koydu. "Atatürk gençliği olarak Çankaya'yı hak ettiği konuma taşıyacaklarını" dile getiren Gökçek, "Hiç kimse Alevi vatandaşlarımız üzerinden siyaset yapmasın" dedi.

ALEVİLER BELEDİYEDEN RAHATSIZ

Çankaya Belediyesi'ni kirada olmasını eleştiren Gökçek, 2006'da 4.3 milyon YTL, 2007'de de 3.5 milyon YTL kira parası ödendiğini söyledi. Gökçek, Alevi kesimin yaşadığı gecekonduların yıkılmayarak, buralara hizmet gitmesinin engellendiğini savunarak, "Yıllardır Alevi vatandaşlarımızın yoğunlukla yaşadığı bölgelerde Çankaya Belediyesi hiçbir gecekonduyu yıkmadı ve oradaki vatandaşlarımız bu konudan inanılmaz şekilde rahatsızlar. Her seçimde alevi vatandaşlarımızın oylarını almak için onlarca söz verildi ancak yazık ki hiçbiri yerine getirilmedi" diye konuştu.

Cem Vakfı bildiğiniz gibi !

Cem Vakfı bildiğiniz gibi !

OYLAR ÇANTADA KEKLİK DEĞİL

SHP Tunceli eski milletvekili ve Cem Vakfı Ankara Şube Başkanı İlhami Binici, hiç kimsenin Alevi oylarını 'çanta keklik' olarak görmemesini istedi. Binici, "Bizler hizmet edecek olan kim ise onun arkasındayız" dedi.

VELİ TOPRAK'IN ÖZEL HABERİ / VATAN - 8 Ağustos 20008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.