Cem Vakfından Cemevinde İftar Yemeği

Cem Vakfından Cemevinde İftar Yemeği

Cem Vakfından Cemevinde İftar YemeğiCEM Vakfı Alevileri asimile etme yolunda hızla ilerliyor. Daha önce eli kanlı faşistleri Cem törenlerine davet...

A+A-

Cem Vakfından Cemevinde İftar YemeğiCem Vakfından Cemevinde İftar Yemeği

CEM Vakfı Alevileri asimile etme yolunda hızla ilerliyor. Daha önce eli kanlı faşistleri Cem törenlerine davet edip konuşturan Cem Vakfı şimdi de Alevilerin inanç merkezi olan cemevinde İFTAR YEMEĞİ düzenledi. "Alevi-sünni kardeşliği" gibi güzel bir kılıfa büründürülen bu çalışmalar Alevi yoluna ihanetin ve düşkünlüğün geldiği boyutu tüm açıklığıyla ortaya koyuyor. İşte Vatan Gazetesinin iftar haberi :

Sivas'ta örnek iftar yemeği

SİVAS'ta Cem Vakfı tarafından cemevindeki iftar yemeği ile birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Cem Vakfı tarafından verilen iftar yemeğine Sivas Vali Yardımcısı Kemal Şahin, İstanbul Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Celal Çalışkan, Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Rıza Kaçan ve daire müdürlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Cem Vakfı Başkanı Ali Rıza Kaçan, "Birliğin, beraberliğin adresi yapmaya çalıştığımız bu Cumhuriyet kenti ilimizde bu güzellikleri bize yaşatan ve bizimle birlikte yaşayan herkese teşekkür ediyoruz. Ramazan'ın tüm Sivaslı hemşerilerimize hayırlı olmasını ve yapılacak duaların kabul olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yemekte konuşan Vali Yardımcısı Kemal Şahin de birlik ve beraberlik içinde yaşamanın önemine değinerek, cemevindeki bu yemeğin, karşılıklı höşgörü, anlayış adına güzel bir davranış olduğunu ifade etti. İftar yemeğinde Alevi ve Sünniler yan yana oturdu.

Kaan GÜZEL/SİVAS, (DHA)
VATAN - 27 Eylül 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.