Cemal Şener'in ardından Başsağlığı Mesajları

Cemal Şener'in ardından Başsağlığı Mesajları

Cemal Şener'in ardından Başsağlığı Mesajları Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nden Başsağlığı Mesajı:Cemal Şener, kalbine yenik...

A+A-

Cemal Şener'in ardından Başsağlığı Mesajları Cemal Şener'in ardından Başsağlığı Mesajları

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nden Başsağlığı Mesajı:

Cemal Şener, kalbine yenik düştü..

ÖLÜR İSE TEN ÖLÜR, CANLAR ÖLESİ DEĞİL...

Alevilik konularında yaptığı araştırmalarla tanınan Araştırmacı - yazar Cemal Şener hayatını kaybetti.. Şener, geçtiğimiz günlerde katıldığı Tarafsız Bölge'de zorunlu din eğitimi ve aleviler tartışması sırasında fenalaşmıştı. Programın ardından kaldırıldığı hastanede kalp ameliyatına alınan Şener, kalbine yenik düştü.

Öncelikle Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Yönetim Kurulu

Alevi Enstitüsü'nden Başsağlığı Mesajı

Araştırmacı-yazar Sayın Cemal Şener'in Hakka yürüdüğünü büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ailesi ve yakınlarına, okurlarına ve tüm sevenlerine, Alevi topluluğuna başsağlığı diliyoruz. Hizmeti kabul, devri daim ola!

Alevi Enstitüsü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Araştırmacı yayıncı-yazar Cemal Şener’in ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirterek bir mesaj yayımladı.
 
Bugün Avrupa Parlamentosu parlamenterlerinden oluşan Türkiye Dostluk Grubu üylerini TBMM’de kabul edecek ve saat 14.30’da CHP Parti Meclisi toplantısına başkanlık edeceği için cenaze törenine katılamayacak olan  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cemal Şener’in cenaze törenine çelenk gönderdi ve eşi Yıldız Şener’e telefon ederek üzüntülerini iletti 
 
Kemal Kılıçdaroğlu’nun alevi araştırmacısı, yayıncı, yazar Cemal Şener’in ölümü nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle; 
 
Ömrü kararlı, ilkeli, inançlı mücadelelerle geçen araştırmacı, yayıncı ve yazar Cemal Şener’in kalbi haksızlıklara, hukuksuzluklara isyan etti.
 
Ölümünü büyük bir üzüntüyle öğrendiğim Cemal Şener 30’a yakın kitabın yazarı olarak düşün ve inanç dünyamıza büyük katkıları olan ve hem bu yönüyle hem de Şahkulu Vakfı’nın “Alevilik Okulu”nda öğretim görevlisi olarak verdiği derslerle hep anılacak ve özlemle aranacaktır.

Cemal Şener’e rahmet, Şener ailesiyle, yakınlarına, can dostlarına ve öğrencilerine başsağlığı diliyorum”

ÖLÜRSE TEN ÖLÜR,CANLAR ÖLESİ DEĞİL

Araştırmacı-yazar Sayın Cemal Şener'in Hakka yürüdüğünü büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ailesi ve yakınlarına, okurlarına ve tüm sevenlerine, Alevi topluluğuna başsağlığı diliyoruz. Hizmeti kabul, devri daim ola!

HACI BEKTAŞ VELİ ANADOLU KÜLTÜR VAKFI YÖNETİM KURULU

KAYNAK: Alevihaber.com - 2 Kasım 2010

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.