Çerkezköy PSAKD'nde görev dağılımı yapıldı

Çerkezköy PSAKD'nde görev dağılımı yapıldı

Çerkezköy PSAKD'nde görev dağılımı yapıldıGeçtiğimiz günlerde yapılan Olağanüstü Kongre ile iş başına gelen...

A+A-

Çerkezköy PSAKD'nde görev dağılımı yapıldıÇerkezköy PSAKD'nde görev dağılımı yapıldı

Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağanüstü Kongre ile iş başına gelen Çerkezköy Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Şubesi Yönetim Kurulu kendi arasında görev dağılımını yaparken, Dernek Başkanlığı'na Özgür Doğan getirildi.

Yapılan görev dağılımı sonucunda Çerkezköy Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Şubesi Sekreterliğine İlhan Duman, Saymanlığına Yılmaz Yüksel getirilirken, Yönetim Kurulu Üyeleri Barış Güler, Doğan Gültekin, Gündüz Bingöl, Bektaş Topal'dan oluştu.

Yeni Yönetim Kurulu'nun görev dağılımını yaparak çalışmalarına başladığını belirten Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Özgür Doğan "Yeni Yönetim Kurulumuz kendi arasında görev dağılımı yaparak çalışmalara başladı. Yeni Yönetim olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kültürel faaliyetler düzenlemeye devam edeceğiz. Çerkezköy ve beldelerinde yaşayan yurttaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve dileklerini dinleyerek, onların sesi olacağız" dedi.

Yönetim Kurulu olarak ilk etkinliklerini Pazar günü yapacaklarını belirten Dernek Başkanı Özgür Doğan, "Pazar günü Çerkezköy Şubemizde Aşuremizi Çerkezköy halkı ile paylaşacağız. Aşure için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Umuyoruz ki bu anlamlı güne yakışan bir organizasyon olacak. Bu ilk kesinleşmiş etkinliğimiz. Bunun dışında da etkinlikler düzenleyeceğiz. Ama bunlar daha kesinleşmedi. Şimdilik belirleme aşamasındalar. Fikirleri değerlendiriyoruz. Bu etkinlikler konser ve tiyatro olabilir" dedi.

KAYNAK : Çerkezkoy.com.tr – 14.01.2009

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.