Çorum Alevi Kültür Merkezi Dayanışma Gecesi

Çorum Alevi Kültür Merkezi Dayanışma Gecesi

Çorum Alevi Kültür Merkezi Dayanışma Gecesi Çorum Alevi Kültür Merkezi 6 Şubat 2010 Cumartesi günü saat 18.00’de...

A+A-

Çorum Alevi Kültür Merkezi Dayanışma Gecesi Çorum Alevi Kültür Merkezi Dayanışma Gecesi

Çorum Alevi Kültür Merkezi 6 Şubat 2010 Cumartesi günü saat 18.00’de Çorum Atatürk Spor salonu’nda dayanışma gecesi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Dertli Divani, Erdal Erzincan, Grup Vadi, yerel sanatçılardan Aşık Hasan Yavuz ile Alevi Kültür Merkezi Derneği Türk Halk Müziği Korosu ve Semah Ekibi’nin de katılacağı gecenin davetiyeleri Çorum Alevi Kültür Merkezi’nden temin edilebiliyor.

Tüm Çorumluların davetli olduğu gece için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, 50 kişilik Alevi Kültür Merkezi Türk Halk Müziği Korosu da şef Özgür Selçuk yönetiminde gece için hazırlıklarına devam ediyor.

Çorum Alevi Kültür Merkezi Dayanışma Gecesi

KAYNAK : Corumhaber.net - 25 Ocak 2010

AKM'NİN DAYANIŞMA GECESİ BUGÜN

Çorum Alevi Kültür Merkezi bugün saat 18.00’de Çorum Atatürk Spor Salonu’nda dayanışma gecesi yapacak. Dertli Divani, Erdal Erzincan, Grup Vadi, yerel sanatçılardan Aşık Hasan Yavuz ile Alevi Kültür Merkezi Derneği Türk Halk Müziği Korosu ve Semah Ekibi’nin de katılacağı gecenin davetiyeleri Çorum Alevi Kültür Merkezi’nden temin edilebiliyor. Tüm Çorumluların davetli olduğu gece için gelen Erdal Erzincan dün alevi kültür merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette dernek üyeleri ve dernek Başkanı Nurettin Aksoy ile birlikte sohbet eden Erdal Erzincan, Çorum’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

KAYNAK : Corumhaber.net - 6 Şubat 2010

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.