Devrimci Aleviler Birliği'ne TKP'liler mi çöktü?

Devrimci Aleviler Birliği'ne TKP'liler mi çöktü?

Son 1 yıldır Kemal Okuyan'ın TKP'lisi bir grubun kuşatması altında bulunan DAB'ta neler yaşanıyor?

A+A-

Alevi toplumunun İslamiyet ile hesaplaşmasında lokomotif görevi üstlenerek aydınlanma sürecinde büyük emekleri bulunan Devrimci Aleviler Birliği çatısı altında yaklaşık 1 yıldan beri süregelen iç kamplaşma ve organize bir çökme sonucu yurtsever Kürtler ve inatçı komünistlerin safdışı bırakıldığı iddia ediliyor.
Alevi Haber olarak yakınen takip ettiğimiz Alevi sayfaları arasında yer alan DAB sayfalarında son aylarda devrimcilere karşı küfür, aşağılama ve hedef gösterir birçok içeriğe müdahele edilmeyişini hayretle izliyorduk.
2 gün evvel DAV TV isimli yayın organlarında yapılan bir canlı yayında DAB'ın kurucu üyelerinden Feramuz Acar'ı toplum önünde rencide edici, alay edici, küçük düşürücü açıklamalarla DAB'tan attıklarını duyurdular.
İlgili yayın: https://web.facebook.com/dabmedya/videos/300056311848483/
Feramuz Acar'ın kısa pantolon giymesinden tutunda statüko, İslam ve İslami önderlere yönelik keskin söylemlerini, yönettiği sayfalarda kimleri engellediğini, engeli kimin açtığını ifşa ederek adeta yoldaşlarının saklandığı yeri mubirleyen bir muhbir gibi ballandıra ballandıra anlatmaları DAB'ın artık misyonunu tamamladığını ve dağılma sürecinin ilanı olarak değerlendirildi.
Bu sürecin Kemal Okuyan'ın TKP'si ile yapılan bir pazarlık sonucu başladığı ve hedefin DAB içerisinde aktif olan yurtsever Kürtlerin ve inatçı Komünistlerin safdışı bırakılarak DAB'ın tümüyle TKP'nin inisyatifinde haraket eden bir sosyal medya platformu olmasının hedeflendiği Alevi Habere DAB'tan uzaklaştırılan bir isim tarafından bildirildi.
Doğrulugunu onaylatamadığımız bu bilgiyi iddia olarak okurlarımızın bilgisine sunuyoruz.

Gelişmeleri Alevi Haber olarak yakınen takip etmeye devam edeceğiz.

Alevi Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum